Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam!
Aktywowałam pakiet powitalny dla firm. Cały czas nalicza mi się prowizja od sprzedaży, a także Allegro wystawiło mi fakturę do zapłaty właśnie za prowizję. Jak to działa? Czy mam opłacić tą fakturę? Kiedy i czy naliczona prowizja zostanie wyzerowana?
@e-zoologicznie Jak się przystępuje do promocji to wypadałoby cośkolwiek o niej wcześniej poczytać np tutaj :
https://allegro.pl/regulaminy/program-powitalny-dla-nowych-firm-b2yxW8zmdCV
Rozliczenie Programu, polegające na przyznaniu rabatów dla opłat prowizji od sprzedaży na Twoim rachunku rozliczeniowym w Allegro, następuje w cyklach miesięcznych. Maksymalnie do 27 dnia miesiąca zwrócimy Ci na billing opłaty za prowizje od sprzedaży, jednak nie więcej niż 10 000 zł. Jeżeli w kolejnych dniach zostaną naliczone kolejne opłaty, a suma wszystkich opłat z danego miesiąca nie przekroczy wskazanej kwoty 10 000 zł brutto, wówczas brakująca kwota zostanie rozliczona w kolejnym miesiącu kalendarzowym, maksymalnie do 27 dnia miesiąca.
Tak czytałam, ale czy mam opłacać naliczoną już fakturę (koszty prowizji zostały naliczone już po aktywacji pakietu) czy czekać do 27 dnia miesiąca i opłata się wyzeruje?
"Maksymalnie do 27 dnia miesiąca zwrócimy Ci na billing opłaty za prowizje od sprzedaży, jednak nie więcej niż 10 000 zł"
Skoro mowa o zwracaniu opłat to trzeba je wcześniej zrobić 🙂