anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

PayU Aktywacja Konta kiedy dostanę przelew na moje konto bankowe

piotrlisiowski
#7 Wielbiciel#

Kiedy dostanę przelew na moje konto bankowe. Sprzedałem przedmiot za 1425 zł kupujący przelał na PayU cała kwotę w moim menu od moich rachunków jest  napisane że trzeba czekać na weryfikację... Wysyłałem skany dowodu zrobiłem przelew blikiem. Kiedy mogę spodziewać się przelewu z PayU na moje prywatne konto bankowe??? Jestem zielony w tym temacie fajnie by było gdyby Moderator mógłby mi w tym temacie pomóc. Z góry dziękuję i pozdrawiam Piotrek 👍💪

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

xyz96
#21 Demiurg#

Dane osobowe konta Allegro muszą być takie same jak dane osobowe konta bankowego. Weryfikacja PayU trwa około 3 dni robocze, a Przelewy24 około 5 dni roboczych. Po udanej weryfikacji pojawi się tu https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system na zielono status wypłat "aktywne" - wtedy zlecasz wypłatę środków na swoje konto. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@piotrlisiowski Zazwyczaj trwa to kilka dni, jeżeli wszystko się zgadza, wszystkie dane muszą być takie same jak właściciela konta Allegro i konta bankowego.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@piotrlisiowski Wypłaty przez PayU są już aktywne na Twoim koncie, a samo zlecenie jest również poprawnie zakończone, więc najpóźniej do końca jutrzejszego dnia, pieniądze będą na Twoim koncie. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

piotrlisiowski
#7 Wielbiciel#

Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Piotrek 👍😉

oznacz moderatorów

piotrlisiowski
#7 Wielbiciel#

Już jest Wszystko aktywne i działa jak w zegarku. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Piotrek 😉👍

oznacz moderatorów