anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po obniżeniu ceny nie wyświetla obniżki.

LegoHipek
#9 Pomysłodawca#

Cześć, po obniżeniu ceny nie wyświetla poprzedniej ani obniżki procentowej, od czego to zależy ?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg#

@LegoHipek możesz to zrobić tu -https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/kampanie nie zapomnij zapoznać się z kosztami .

oznacz moderatorów

LegoHipek
#9 Pomysłodawca#

Po zaznaczeniu opcji alleceny na bierzacy okres nigdzie mnie nie przekierowuje. W apce w ogóle nie mam tego działu w żadnej zakładce. Czemu musze w tej zakładce, w innej poprostu otworzyłem edycje, zmieniłem cene i było. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@LegoHipek obniżka musi być 5% i więcej

oznacz moderatorów

LegoHipek
#9 Pomysłodawca#

Obniżyłem o 50%  i dalej to jest nie widoczne, pokazuje poprostu nową bez poprzedniej.

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

W tej ofercie SAMSONITE Pokrowiec Etui Futerał Aparat DF9 masz 44%

oznacz moderatorów

LegoHipek
#9 Pomysłodawca#

Nie o tą chodzi, własciwą wycofałem . W samsonite od razu pokazało a w kolejnej nie, wystawiłem jeszcze dwa razy i tak samo jest pokazuje poprostu nową cene. 

oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@LegoHipek na na początku podwyzszyłeś cenę?

oznacz moderatorów

LegoHipek
#9 Pomysłodawca#
  1. Nie, nic nie podwyższałem tylko obniżyłem. Chyba że, przy wystawianiu oferty pomyliłem cene, usunałem całą oferte i wystawiłem nową a następnie zmieniłem na nizsza. To może być powód? 
oznacz moderatorów

#21 Demiurg#

@LegoHipek może za szybko zmieniłeś cenę oo wystawieniu. Może oferta musi być wyświetlana jakiś czas z konkretną cena aby było można obniżyć 

oznacz moderatorów

LegoHipek
#9 Pomysłodawca#

Wystawialem ja trzy razy liczac że sie zmieni więc było szybko, trudno spróbuje przy następnej. Dziękuje za odpowiedzi 🖐

oznacz moderatorów