Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Proszę o pomoc jak w temacie. Dałem do sprzedaży lokalnie jako prywatny 4 stare laptopy, które zalegały mi w domu. Jako że zajmuje się komputerami od ponad 20 lat to wiadomo, że taki sprzęt wala się w domu u każdego informatyka. Chciałem kupić sobie coś nowego i mocniejszego to postanowiłem sprzedać te już nieużywane. Najpierw wystawiłem 3 ogłoszenia, a dzień później czwarte. Dostałem info że jeden z kupujących chce wziąć od razu 2 bo i sfinalizował transakcję i dosłownie chwilę później dostałem maila o blokadzie konta. Chyba z powodu pkt. 2.12 regulaminu, że muszą zweryfikować mnie jako sprzedającego. Że niby sprzedaje w czyimś imieniu, że padłem ofiarą oszustwa. Ja rozumiem "troskę" o klienta, ale od razu blokada konta? To tak jakby policjant po przekroczeniu przeze mnie prędkości profilaktycznie odstrzelił mi nogę bym nie jeździł za szybko. Zero ostrzeżenia, upomnienia. I teraz od prawie tygodnia nie mogę się doprosić o odblokowanie konta bym mógł odebrać środki. Już wysłałem im zdjęcia z dowodem i sprzętem jak prosili i nadal cisza. Rozmawiałem przez infolinię, prosiłem o przyśpieszenie sprawy i nic, zero. Chcę już zlikwidować konto bo mam dość tej firmy. Zawsze jest **piiip**, Temu, **piiip** z którym dość fajnie się współpracuje. Po ponad 16 latach bycia klientem już mam dość. Dlatego proszę, niech ktoś mi pomoże bo już brak mi siły i pomysłów. Ktoś kto ma jakiś dostęp do ich działu bezpieki.
Nie ma oni tam działa wg własnego schematu, nikomu nie znanego.
@fatboy_lodz w sprawie zablokowanego konta kontaktuj się z nami przez formularz.
Pisałem kilka razy. Teraz też przed ok 15 minutami. I w końcu dostałem odpowiedź, uwaga będzie Hit, że mam odpowiedzieć na maila który został wysłany z adresu NOREPLY!!!! Wysłałem po raz 3 zdjęcia tym razem mailem i okazało się, że nawet ktoś tam jest pod tym NOREPLY
To automat. Nie wysyłaj kolejnych, nie pomaga to.
Może poza tematem ale Twoja propozycja odstrzelenia nogi za przekroczenie prędkości na pewno podziałała by lepiej od tych mandatów 🤔
😆