anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Produkty nie łączą się na aukcjach tak jak ustawione jest w wielowariantowości

Pazdzioch7
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry

Na swoim koncie allegro sprzedaję przeważnie glany. Od jakiegoś czasu aby połączyć je tak aby w ofercie widocznej dla kupującego były widoczne wszystkie rozmiary jakie posiadam z konkretnego modelu obuwia graniczy z cudem.

Wcześniej produkty łączyłem w wariancie wielowartościowość i wszystko było w miarę ok. W tym momencie pomimo tego iż każdy model i rozmiar ma inny numer EAN moje oferty często łączą się z ofertami konkurencji, a co najlepsze niektóre rozmiary jednego modelu łączą się z innym sprzedającym , jeszcze inne z innym a część jest niepołączona. Naczytałem się o zdjęciach o wszystkie są ujednolicone opis również, wszystkie parametry też i nadal mam taki sam, problem.

Jako przykład podam jeden model obuwia:

14752408247

Buty tę łączą się z rozmiarem 40, 43 i 45 a pozostałe rozmiary już nie, pomimo że oferuję pełną rozmiarówkę 36 - 47. 

O co w tym wszystkim chodzi??

Proszę o pomoc.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@Pazdzioch7 W zakładce wielowariantowość łączysz warianty ofertowe. Na Allegro w większości kategorii są już widoczne warianty produktowe łączone na podstawie produktów w Katalogu: https://allegro.pl/dla-sprzedajacych/czym-sa-warianty-produktowe-4RKPG2ZgnFX 

Uzupełnij proszę plik, który znajdziesz w tym artykule i prześlij go nam przez formularz

oznacz moderatorów