Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
proszę o info, bo widocznie czegoś nie odczytałam w codziennych nowościach od allegro
sprzedałam buty używane wystawione w opcji
licytuj 30 zł i na kup teraz 40 zł
osoba wylicytowała za 30 zł + przesyłka inpost paczkomat 8,99 zł i taką kwotę otrzymałam na konto
dlaczego Prowizja naliczona przez allegro od sprzedaży to
-4,68 zł
wychodzi na to ,że na kup teraz jest prowizja 10 % a jak ktos wylicytuje taniej to moja prowizja rośnie w jakims innym wyższym procencie
to trochę niesprawiedliwe, ze sprzedałam taniej czyli dla mnie ze stratą a mam za to wyższa prowizję czyli druga strata ?!
@nailart2010 Prowizja w obuwiu to 12%, nie 10%. Prócz tego taki sam procent prowizji płacisz od kosztów wysyłki. 12% od kwoty 38,99 =4.68. Jest dobrze naliczone i nie zależy to ani od licytacji, ani od Kup teraz. Poczytaj tu: https://allegro.pl/regulamin/pl/zalacznik-4
dziękuję , nie wiedziałam
a dlaczego są naliczane koszty prowizji za przesyłkę ? przecież ja na niej nic nie zarabiam , wręcz tracę bo opakowanie muszę opłacić we własnym zakresie
@nailart2010 Bo tak sobie Allegro wymyśliło i nic na to nie poradzimy.
super manipulacja 🙂 gratulacje dla allegro
@nailart2010 Allegro ładnie reklamuje że załatwiło klientom dostęp do darmowej wysyłki tylko szkoda że nie wspomina czyim kosztem a tak na prawdę to my płacimy sprzedający muszą a klientom tylko się wydaje że mają taniej
@WREDZIA-W1 Podobno czasem myślenie boli
@mwmonety Myślenie to nadzwyczaj trudna i uciążliwa czynność.
nailart2010 JESTEŚ NA ALLEGRO , CZYTAJ REGULAMINY