anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Rozmowa telefoniczna z allegro

MAMY ROZWIĄZANIE!
wiki0441
#13 Ambasador

Dzień dobry, czy jest jakiś problem z zamawianiem rozmów z allegro? Zamówiłam rozmowę o 10:30 i o 12:45 i nie miałam ani jednego telefonu. Czy moge prosić o realizację połączenia?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Z powodu dużej ilości umówionych rozmów przez naszych klientów, mogą pojawić się opóźnienia - za co najmocniej przepraszam. Proszę o cierpliwość. 

Może mogę Tobie tu pomóc?

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@gdvorek  mogłeś prawdę napisać , czemu tak jest 

oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador

Proszę o pomoc, ponieżej opisałam sytuację

oznacz moderatorów
Agent555
#20 Guru ⭐⭐

Od zawsze jest problem z zamówieniem rozmów, gdy użytkownik zamówi nie dzwonią  

Bym więcej napisał ale daruję sobie bo otrzymam bana za pisanie prawdy 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Agent555 

Widzę, że często się z nami kontaktujesz i co ważne, za każdym razem otrzymujesz wsparcie.  Prawda jest taka, że zawsze oddzwaniamy. Natomiast - jak w każdej obsłudze, również telefonicznej, mogą zdarzyć się dni z większym obciążeniem, tak jak dziś.

To nie jest żadna tajemnica, tylko zwykła rzeczywistość pracy z dużą liczbą zgłoszeń.

Rozumiem frustrację, ale sugerowanie, że od zawsze nikt nie dzwoni, jest po prostu niezgodne z faktami - zwłaszcza patrząc na historię Twoich kontaktów z nami.

Jeśli masz konkretny problem do rozwiązania, chętnie pomożemy. Jeśli nie, to sianie sensacji raczej niczego nie przyspieszy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador

@gdvorek myślę, że możesz mi pomóc. Już piszę, o co chodzi. Oferta nr 18161372703 była w programie Allegro Days 9-19.01. Dnia 14.01 zakończyłam jej udział w programie. Teraz, jak wyszukuję ją wśród produktów biorących w min udział, to przy niej jest informacja: 

"zakończona

09.01.2026
-
14.01.2026"

Mimo to, w dniu 14.01 o godz 22:43, czyli po zakończeniu jej udziału w programie sprzedała się w cenie z programu. Anulowałam zakup, oddałam wpłatę. Ale oferta po raz kolejny została sprzedana w cenie z programu 16 i 18 stycznia. Dlaczego tak się dzieje, skoro od 14 stycznia powinna sprzedawać się w normlnej cenie?
oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Konsultuję temat i wróce z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador

dziękuję, czekam

oznacz moderatorów
Agent555
#20 Guru ⭐⭐

@gdvorek  rozumiem że mi to wypominasz , nie będę się do tego odnosił. 

Nie masz prawa na forum publicznym udzielać takich informacji o koncie użytkownika 

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@wiki0441 

Wracam do Ciebie z odpowiedzią.

Otrzymałem informację, że oferta została zakończona 14 stycznia o 23:09 na allegro.pl, natomiast nadal jest dostępna w tej samej cenie na business.allegro.pl.

Możesz zakończyć udział w kampanii wybierając formułę business.allegro.pl w zakładce Kampanie i programy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
wiki0441
#13 Ambasador

Strasznie skomplikowane to wychodzenie  programu, ale dziękiuję, będę próbować następnym razem, bo ten program się skończył.

oznacz moderatorów