Dzień dobry, czy jest jakiś problem z zamawianiem rozmów z allegro? Zamówiłam rozmowę o 10:30 i o 12:45 i nie miałam ani jednego telefonu. Czy moge prosić o realizację połączenia?
Z powodu dużej ilości umówionych rozmów przez naszych klientów, mogą pojawić się opóźnienia - za co najmocniej przepraszam. Proszę o cierpliwość.
Może mogę Tobie tu pomóc?
@gdvorek mogłeś prawdę napisać , czemu tak jest
Proszę o pomoc, ponieżej opisałam sytuację
Od zawsze jest problem z zamówieniem rozmów, gdy użytkownik zamówi nie dzwonią
Bym więcej napisał ale daruję sobie bo otrzymam bana za pisanie prawdy
Widzę, że często się z nami kontaktujesz i co ważne, za każdym razem otrzymujesz wsparcie. Prawda jest taka, że zawsze oddzwaniamy. Natomiast - jak w każdej obsłudze, również telefonicznej, mogą zdarzyć się dni z większym obciążeniem, tak jak dziś.
To nie jest żadna tajemnica, tylko zwykła rzeczywistość pracy z dużą liczbą zgłoszeń.
Rozumiem frustrację, ale sugerowanie, że od zawsze nikt nie dzwoni, jest po prostu niezgodne z faktami - zwłaszcza patrząc na historię Twoich kontaktów z nami.
Jeśli masz konkretny problem do rozwiązania, chętnie pomożemy. Jeśli nie, to sianie sensacji raczej niczego nie przyspieszy.
@gdvorek myślę, że możesz mi pomóc. Już piszę, o co chodzi. Oferta nr 18161372703 była w programie Allegro Days 9-19.01. Dnia 14.01 zakończyłam jej udział w programie. Teraz, jak wyszukuję ją wśród produktów biorących w min udział, to przy niej jest informacja:
dziękuję, czekam
@gdvorek rozumiem że mi to wypominasz , nie będę się do tego odnosił.
Nie masz prawa na forum publicznym udzielać takich informacji o koncie użytkownika
Wracam do Ciebie z odpowiedzią.
Otrzymałem informację, że oferta została zakończona 14 stycznia o 23:09 na allegro.pl, natomiast nadal jest dostępna w tej samej cenie na business.allegro.pl.
Możesz zakończyć udział w kampanii wybierając formułę business.allegro.pl w zakładce Kampanie i programy.
Strasznie skomplikowane to wychodzenie programu, ale dziękiuję, będę próbować następnym razem, bo ten program się skończył.