anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Szukam chętnych do pozwu zbiorowego przeciwko allegro

kompaktownia
#7 Wielbiciel#

Witam zainteresowanych,

dzisiaj 27.02.2025 w godzinach 16-16:10 wyłączono wszystkie moje oferty allegro z niewiadomych przyczyn.

Podobno brak weryfikacji PayU na koncie połączonym (zaznaczam ze to konto nie ma ofert i nie prowadzi sprzedaży) ale tam widnieje informacja "Wyślij dokumenty weryfikacyjne do 20-04-2025" więc dalej nie widzę przyczyny zakończenia ofert na koncie głównym. 

Jeśli kos ma podobny problem a myślę ze nie jeden to zachęcam pozwać allegro zbiorowo.  

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

kompaktownia
#7 Wielbiciel#

Wszystkie moje oferty i wielu innych użytkowników znikły bezpodstawnie z portalu koło godziny 15:20 i od tej pory brak jakiegokolwiek powiadomienia lub podania przyczyny. Nie otrzymałem wcześniej żadnego E-Maila z powiadomieniem lub informacja o niespełnianie warunków sprzedaży Brak naruszenia regulaminu z mojej strony itd.

Podczas chęci wznowienia, pojawia się poniższą informacja: Nie masz wymaganych uprawnień, aby wystawić ofertę (sprzedaż zablokowana). Powodem mogą być nieopłacone rachunki, konieczność ponownej weryfikacji lub inne naruszenia regulaminu.

UPDATE: Brak sensownej odpowiedzi po zgłoszeniu, (chat nie jest w stanie pomoc i przełączyć do operatora z powodu braku dostępnych osób zajmujących się sprawa) brak potwierdzenia wysłania poniższej wiadomiósci (wysyłam 2gi raz)

Liczę na natychmiastowe przywrócenie moich ofert!

oznacz moderatorów