Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
W dalszym ciągu nie wiem jak to wykonać technicznie. Gdzie kliknąć abym miał możliwość zmiany ceny o te 5 czy 10% ?
Jeśli zastanawiasz się, jak najlepiej wycenić przedmiot, skorzystaj z podpowiedzi w formularzu wystawiania. Przy parametrze Cena przedmiotu wybierz Jak ustalić cenę?
Wyświetlimy Ci podpowiedź, na co zwrócić uwagę przy ustalaniu ceny przedmiotu.
Wyślemy Ci automatyczne powiadomienie z zachętą do obniżenia ceny, jeśli:
W trwającym ogłoszeniu z opcją kup teraz oraz w darmowym ogłoszeniu możesz zmienić:
Możesz edytować trwające ogłoszenie z licytacją, jeśli nie ma w nim jeszcze ofert licytujących.
To nie jest odpowiedź na pytanie "jak to wykonać technicznie" - krok po kroku
@mervil59 Wchodzisz w zakładkę "Moje oferty" i po lewej stronie zaznaczasz te w których chcesz dokonać zmian. Na dole pojawi się zielony pasek, tam kliksz EDYTUJ i CENA.
Mam ten sam problem co "wielbiciel" niestety w okienku tam gdzie na zielono jest Edytuj i jest Zakończ teraz. A nie tak jak ty piszesz Cena. Chyba masz jakieś inne Allegro Lokalnie 🤔
@mervil59 To jest dokładnie odpowiedź na Twoje pytanie. Jeśli tam popatrzysz i poklikasz, zmienisz cenę. To nie jest trudne, spróbuj. Ja tego za Ciebie nie zrobię.
Wchodzisz w zakładkę "Mój Asortyment", zaznaczasz aukcję, która Cię interesuje, pojawi się zielony pasek na dole ekranu, klikasz Edytuj po czym rozwija się lista zadań, na samej górze masz "Cena", klikasz tam masz do wyboru opcje w zł/%