Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłem przelew z revolut i a GB został odrzucony nie wiem co było przyczyną podpinam revoluta pierwszy raz zrobiłem w euro a może powinienem zrobić w złotówkach lub w funtach proszę o pomoc jak powinienem zrobić to poprawnie dziękuję
@fashionstoreltd spróbuj proszę ponownie wykonać przelew z rachunku podanego w formularzu w zakładce ustawienia wypłat (GB...) w funtach, po wykonaniu przelewu, prześlij proszę na adres spolecznosc@allegro.pl potwierdzenie tego przelewu, sprawdzę czy jest wszystko ok 🙂
podobna jest problem z weryfikacja moich danych czy moze Pani sprawdzic jakie dane sie nie zgadzaja wyslalem certyfikat spolki oraz zdjecie dowodu nikt mi nie chce pomoc o jakie dane chodzi moge pani przeslac wszystkie dokumenty
@fashionstoreltd widzę, że sprawa została już skierowana do odpowiedniego zespołu, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość, przesłane dokumenty zostaną sprawdzone i otrzymasz od nas odpowiedź w korespondencji e-mailowej.
Na razie muszę poprosić Cię o cierpliwość, ponieważ dokumenty muszą zostać przesłane do operatora i musimy poczekać na odpowiedź.