anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

werifikacja p

Blico
#8 Zapaleniec#

ile czasu sie czeka na weryfikacja payu bo czekam od niedzieli juz jest sobota a nie moge wyplacac na allegro srodki przez weryfikacja nie dostalem zadnego maila jeszcze do tego

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

Monika__L
#17 Koryfeusz#

Wczoraj był post że ktoś czeka od stycznia. 

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @Blico, kiedy rozpocząłeś weryfikację?

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Blico
#8 Zapaleniec#

Niedziela 12 kwietnia

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Dziękuje za informację, przekazuję Twoją sprawę do odpowiedniego działu. Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

@Blico Z informacji które uzyskałem, Twoje dokumenty są w porządku i pozostaje jedynie oczekiwać na odpowiedź ze strony PayU. Może się ona pojawić po świętach.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

Blico
#8 Zapaleniec#

Dzięki bardzo za pomoc 🙏🏾

oznacz moderatorów

Blico
#8 Zapaleniec#

Jeszcze jedno pytania czy moge sie spodziewac ze w tym tygodniu to sie rozwiaze ?

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Blico. Operator poprosił o jeszcze drugi dokument do porównania. Proszę, prześlij go tą samą drogą. Na ten moment nie jestem w stanie określić kiedy dokładnie weryfikacja zostanie zakończona. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Blico
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry gdzie mogę przesłać dokument bo przez formularz payu nie pozwala mi już i jaki dokładnie dokument bo paszport już został wysłany 

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Blico, dokument prześlij w zakładce Ustawienia wypłat poprzez formularz PayU - tam powinna być opcja dołączenia dodatkowego dokumentu, o który poprosił operator płatności. Może to być, np. karta pobytu, dokument tożsamości, dokument tożsamości innego kraju. 

Być może otrzymałeś też wiadomość mailową od PayU z prośbą o dosłanie dokumentu. W takiej wiadomości mailowej powinieneś znaleźć odnośnik do załączenia brakującego dokumentu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Blico
#8 Zapaleniec#

otrzymalem i wyslalem ponownie 

oznacz moderatorów