Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ile czasu sie czeka na weryfikacja payu bo czekam od niedzieli juz jest sobota a nie moge wyplacac na allegro srodki przez weryfikacja nie dostalem zadnego maila jeszcze do tego
Wczoraj był post że ktoś czeka od stycznia.
Cześć @Blico, kiedy rozpocząłeś weryfikację?
Niedziela 12 kwietnia
Dziękuje za informację, przekazuję Twoją sprawę do odpowiedniego działu. Jak tylko otrzymam odpowiedź, wrócę do Ciebie.
@Blico Z informacji które uzyskałem, Twoje dokumenty są w porządku i pozostaje jedynie oczekiwać na odpowiedź ze strony PayU. Może się ona pojawić po świętach.
Dzięki bardzo za pomoc 🙏🏾
Jeszcze jedno pytania czy moge sie spodziewac ze w tym tygodniu to sie rozwiaze ?
Cześć, @Blico. Operator poprosił o jeszcze drugi dokument do porównania. Proszę, prześlij go tą samą drogą. Na ten moment nie jestem w stanie określić kiedy dokładnie weryfikacja zostanie zakończona.
Dzień dobry gdzie mogę przesłać dokument bo przez formularz payu nie pozwala mi już i jaki dokładnie dokument bo paszport już został wysłany
@Blico, dokument prześlij w zakładce Ustawienia wypłat poprzez formularz PayU - tam powinna być opcja dołączenia dodatkowego dokumentu, o który poprosił operator płatności. Może to być, np. karta pobytu, dokument tożsamości, dokument tożsamości innego kraju.
Być może otrzymałeś też wiadomość mailową od PayU z prośbą o dosłanie dokumentu. W takiej wiadomości mailowej powinieneś znaleźć odnośnik do załączenia brakującego dokumentu.
otrzymalem i wyslalem ponownie