Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam, czy jako osoba prywatna nie mogę już sprzdawać na alegro ?????
Możesz, skąd pytanie ze nie możesz.
@sabinka7773 możesz wciąż wystawiać oferty na Allegro mając konto zwykłe.
mam weryfikacje danych.muszę potwierdzić rachunek bankowy , potwierdzić tożsamość i dane firmy. nie posiadam firmy . wyprzedaję swoją prywatną kolekcje zbieraną od wielu lat. więc jak mam to zrobić ????
@sabinka7773 o jakiej weryfikacji danych piszesz? Masz na myśli aktywację konta do wypłat? Gdzie pojawia się konieczność potwierdzenia danych firmy (czy możesz przesłać zrzut ekranu)?
dokładnie. nie prowadzę firmy to jak mam to wypełnić ????
@sabinka7773 poproszę o zrzut ekranu, ponieważa mając konto zwykłe nie musisz podawać danych firmy, aby aktywować wypłaty, nie widzę, aby konto z którego piszesz było niezweryfikowanym kontem firmowym.
@sabinka7773 ale tutaj nie widać, aby konieczne było podanie danych firmy. Co się dzieje, gdy klikasz "aktywuj konto do wypłat".
jak wchodzę "AKTYWUJ KONTO DO WYPŁAT " wyskakuje mi :
Musisz wykonać wymagane kroki w procesie weryfikacji firmy:
Zrób przelew z konta firmowego. Oddamy Ci z powrotem przelaną kwotę.
czy jest mozliwosc ze cos nie potrzebnie wcisnełam ???? da się to cofnąć to poprzednich ustawien????
A nie wzeszedłeś w zmianę konta na firmowe?
jesli nawet przez przypadek w tą opcję klikłam to da rade to cofnąć ????
jesli nawet przez przypadek w tą opcję klikłam to da rade to cofnąć ????
@sabinka7773 sprawdź proszę czy w tej zakładce ten problem wciąż występuje?
Uzupełnij numer rachunku i wybierz proszę "zrób przelew".
zrobiłam przelew . i teraz czekamy???
a jeżeli przez przypadek wcisnęłam jakąś reklame przejdz z konta zwyklego na firmowe to da to się cofnąć ????
@sabinka7773 tak, teraz czekamy na weryfikację operatora, może zająć do trzech dni roboczych.
Nie ma możliwości zmienić konta firmowego (nawet będącego w trakcie weryfikacji) na zwykłe, ale Ty nie rozpoczęłaś tego procesu, więc wszystko ok.
Dzień dobry, mam też problem z weryfikacją konta, naciskam zrób przelew i mnie wyrzuca, tak samo przez sales center, nie przechodzi do następnego kroku. Nie mogę potwierdzić dane firmy.