anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

witam zweryfikowałem konto żeby sprzedawać przelałem 1,01zl i nadal mi pisze zeby potwierdzic dane

Morfeusz2406
#7 Wielbiciel#

witam zweryfikowałem konto żeby sprzedawać przelałem 1,01zl i nadal mi pisze zeby potwierdzic dane i przelac pieniadze i na mailu nie mam ze przelalem pieniadze ani nic ,ale na aplikacji bankowej mam wyciąg normalnie.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

SpeedyGonzalezz
#16 Inspirator#

@Morfeusz2406 Ta procedura trwa kilka dni, a w tym czasie status się nie zmienia. Trzeba się uzbroić w cierpliwość 

--------------------------------------------------
Najszybsza mysz w całym Meksyku
oznacz moderatorów

Morfeusz2406
#7 Wielbiciel#

a jak mam 17 lat to mi przejdzie weryfikacja?

oznacz moderatorów

WygodneZakupyPRO
#8 Zapaleniec#

@Morfeusz2406  ja nie jestem pełnoletni i w takim wypadku wymagają zgody opiekuna prawnego i jego dokumentów 

oznacz moderatorów

Client:131318331
#7 Wielbiciel#

Hej! Moja weryfikacja trwa juz od czwartku 06.02... Nie wiem ile to zajelo innym osobom.

oznacz moderatorów

WygodneZakupyPRO
#8 Zapaleniec#

u mnie też trwała ok tydzień, trzeba dać trochę czasu 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Client:131318331 Twoje konto jest zablokowane. Możesz wyjaśniać to e-mailowo, kontaktując się poprzez formularz

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Przelew i zwrot 1,01zl nie oznacza że jest aktywowane, powinno to być 3dni ale bywa różnie.

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Morfeusz2406 Widzę, że masz aktywne konto zwykłe, nie masz natomiast aktywnych wypłat. Zapoznaj się, proszę, z tym artykułem. Powinieneś móc już sprzedawać. Jeśli jednak pojawi się jakiś błąd, skontaktuj się poprzez formularz i prześlij potwierdzenie przelewu - będziesz mógł załączyć je w pliku, jeśli wybierzesz kontakt e-mailem. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów