Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam gdzie w allegro lokalnie jest wyświetlanie osób licytujących, gdyż chciałem wystawić produkt na aukcji prywatnej kiedyś taka opcja w allegro była a tu jej nie znalazłem, i kiedy chciałem zakończyć aukcje okazało się ze ktoś zalicytował i dlatego chciałbym wycofać ofertę tej osoby żeby zakończyć aukcję, ale nigdzie nie widze listy osób licytujących
@Dajmien Allegro Lokalne to nowy wynalazek i chyba nikt jeszcze tego nie ogarnął. Wydaje się że dostaniesz powiadomienie mailem o licytujących, ale też pewności nie mam. Ja trochę sprzedałem, to właśnie dostawałem wiadomości mailem, a również na stronie Lokalne po zalogowaniu się. O wybieraniu licytujących zapomnij, możesz najwyżej nie sprzedać jak klient ci się nie widzi.
Aukcje prywatne chyba już nie istnieją. W opisanej sytuacji najprościej zamknij aukcję, przeproś kupującego,c a dalej to nie wiem. Umów się może z kupującym na określoną godzinę?
dzięki umówiłem się, że o pewnej godzinie przelicytuje a potem zwrócę różnice, ale widzę zę lokalne jest o 15 lat za zwykłym allegro