anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

wyświetlanie licytujących, i wycofywanie ich ofer

Dajmien
#7 Wielbiciel#

Witam gdzie w allegro lokalnie jest wyświetlanie osób licytujących, gdyż chciałem wystawić produkt na aukcji prywatnej  kiedyś taka opcja w allegro była a tu jej nie znalazłem, i kiedy chciałem zakończyć aukcje okazało się ze ktoś zalicytował i dlatego chciałbym wycofać ofertę  tej osoby żeby zakończyć aukcję, ale nigdzie nie widze listy osób licytujących

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

br.
#21 Demiurg#

@Dajmien   Allegro Lokalne  to nowy  wynalazek  i  chyba nikt jeszcze  tego nie ogarnął.  Wydaje  się  że  dostaniesz powiadomienie mailem o  licytujących, ale  też pewności  nie mam. Ja trochę  sprzedałem,  to właśnie  dostawałem wiadomości mailem,  a również  na  stronie Lokalne po zalogowaniu się.  O  wybieraniu  licytujących  zapomnij,  możesz najwyżej nie  sprzedać  jak  klient  ci  się nie  widzi.

Aukcje prywatne  chyba już nie istnieją.   W opisanej  sytuacji najprościej  zamknij  aukcję,  przeproś  kupującego,c  a  dalej  to nie wiem. Umów się może  z kupującym na określoną  godzinę?

oznacz moderatorów

Dajmien
#7 Wielbiciel#

dzięki umówiłem się, że o pewnej godzinie przelicytuje a potem zwrócę różnice, ale widzę zę lokalne jest o 15 lat za zwykłym allegro

oznacz moderatorów