Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
w jaki sposób anulować etykietę do przesyłki nr 645332119305082112490697 aby wygenerowac nową do przesyłki o wym. B
@bogkula Cześć. 🙂 Chodzi o sprzedaż na Allegro, zatem musisz anulować etykietę i wygenerować nową, poprawną.
Następnie skontaktuj się z InPost w sprawie zwrotu środków za niewykorzystaną etykietę: https://inpost.pl/pomoc-czy-moge-otrzymac-zwrot-srodkow-za-niewykorzystana-etykiete
ale ja mam smarta i inpost odesłał mnie do allegro
@bogkula Po wygenerowaniu etykiety nie ma możliwości zmiany gabarytu paczki. W ramach Smarta możesz wygenerować wyłącznie jedną etykietę, zatem ponowne przygotowanie przesyłki za 0 zł jest już niemożliwe.
Możesz spróbować nadać przesyłkę przez Paczkomat (jeśli paczka się zmieści) lub skorzystać z możliwości jej nadania w Punkcie Obsługi Paczek. InPost doliczy opłatę za zmianę gabarytu (według aktualnego cennika będzie to 3,68 zł).
poprosiłem o zwrot kosztów za anulowanie etykiety na inpost ale to nic nie da w takim razie,
Smart mówi jasno: Masz prawo do jednej bezpłatnej DOSTAWY, a nie do jednej bezpłatnej etykiety. Błąd w oprogramowaniu Allegro/Inpost był zgłaszany wielokrotnie. To błąd projektowy a nie techniczny. Wadliwie zaprogramowano rozliczanie etykiet Smart zamiast rozliczania faktycznych dostaw Smart. Pani Moderator może zgłosić ten ewidentny błąd setny raz a i tak złośliwie go nie naprawią. Właśnie po to żeby w takich przypadkach ukraść pieniądze które się nie należą. Nazywajmy to po imieniu.
Daj mi linka gszie moge zgł reklamacj
Na przyszłość po prostu mierz paczki przed wysłaniem. Ja wielokrotnie sprawdzam, mimo jako takiego doświadczenia, czy przesyłka wejdzie do konkretnego boxu.