anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Wypłata pieniędzy z allegro lokalnie nie możliwa.

piotrdeska
#7 Wielbiciel#

Wypłata pieniędzy z allegro lokalnie nie możliwa.

Dałem do weryfikacji konto wysyłając 1 zł lecz czemu w treści pojawia się hasło że konto w banku musi mieć takie same dane jak konto firmowe. Konto na allegro nie mam jako firmowe i ma status zwykłe - gdzie jest problem i jak go rozwiązać. Czy można skontaktować się z Allegro? Chciałbym wypłacić pieniążki za sprzedaż lecz nie mogę. Dziękuję.

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

kostas11
#21 Demiurg#

@piotrdeska konto bankowe musi być na takie same dane jak konto allegro i dane w dowodzie 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

piotrdeska
#7 Wielbiciel#

Tak jest nawet dowód zeskanowany w nocy wysłałem - chyba że musze czekać do jutra bo weekend?

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@piotrdeska to poczekaj, to że zwrócili złotówkę nic nie znaczy bo to automatycznie wraca, a weryfikacja trwa do 5 dni roboczych 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

piotrdeska
#7 Wielbiciel#

OK dziękuję pięknie 

Czemu wyświetla się taki komunikat

"Dane właściciela konta muszą być dokładnie takie same, jak dane konta firmowego."

skoro konto nie jest firmowe?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@piotrdeska prześlij proszę zrzut ekranu, na którym widoczny będzie cały ekran (razem z paskiem  z adresem strony) z tym komunikatem. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

piotrdeska
#7 Wielbiciel#

Jak ten zrzut ekranu mogę przesłać? Dziękuje

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@piotrdeska prześlij na maila spolecznosc@allegro.pl i podaj w nim link do tego postu 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@piotrdeska dziękuję za wiadomość! Zgłosiłam to do odpowiedniego działu z prośbą o zmianę komunikatu, żeby nie wprowadzał zamieszania, na koncie zwykłym również można aktywować wypłaty.

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

piotrdeska
#7 Wielbiciel#

Dziś znów musiałem zrobić weryfikację konta - cała plansza wyglądał już inaczej - pal licho że już wsyało mi 3 zł za te potwierdzania byle by wreszcie się udało 🙂

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@piotrdeska weryfikacja może zająć 3 dni robocze, otrzymasz wiadomość e-mail, gdy wypłaty będą możliwe. Gdyby po 3 dniach tak się nie stało, prześlij proszę za pomocą tego formularza potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego dla PayU. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!

oznacz moderatorów

piotrdeska
#7 Wielbiciel#

Wypłata już aktywna - bardzo dziękuję za pomoc - pozdrawiam serdecznie 🙂

oznacz moderatorów