Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wypłata pieniędzy z allegro lokalnie nie możliwa.
Dałem do weryfikacji konto wysyłając 1 zł lecz czemu w treści pojawia się hasło że konto w banku musi mieć takie same dane jak konto firmowe. Konto na allegro nie mam jako firmowe i ma status zwykłe - gdzie jest problem i jak go rozwiązać. Czy można skontaktować się z Allegro? Chciałbym wypłacić pieniążki za sprzedaż lecz nie mogę. Dziękuję.
@piotrdeska konto bankowe musi być na takie same dane jak konto allegro i dane w dowodzie 🙂
Tak jest nawet dowód zeskanowany w nocy wysłałem - chyba że musze czekać do jutra bo weekend?
@piotrdeska to poczekaj, to że zwrócili złotówkę nic nie znaczy bo to automatycznie wraca, a weryfikacja trwa do 5 dni roboczych 😄
OK dziękuję pięknie
Czemu wyświetla się taki komunikat
"Dane właściciela konta muszą być dokładnie takie same, jak dane konta firmowego."
skoro konto nie jest firmowe?
@piotrdeska prześlij proszę zrzut ekranu, na którym widoczny będzie cały ekran (razem z paskiem z adresem strony) z tym komunikatem.
Jak ten zrzut ekranu mogę przesłać? Dziękuje
@piotrdeska prześlij na maila spolecznosc@allegro.pl i podaj w nim link do tego postu 😄
@piotrdeska dziękuję za wiadomość! Zgłosiłam to do odpowiedniego działu z prośbą o zmianę komunikatu, żeby nie wprowadzał zamieszania, na koncie zwykłym również można aktywować wypłaty.
Dziś znów musiałem zrobić weryfikację konta - cała plansza wyglądał już inaczej - pal licho że już wsyało mi 3 zł za te potwierdzania byle by wreszcie się udało 🙂
@piotrdeska weryfikacja może zająć 3 dni robocze, otrzymasz wiadomość e-mail, gdy wypłaty będą możliwe. Gdyby po 3 dniach tak się nie stało, prześlij proszę za pomocą tego formularza potwierdzenie przelewu weryfikacyjnego dla PayU.
Wypłata już aktywna - bardzo dziękuję za pomoc - pozdrawiam serdecznie 🙂