Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wystawiłem ofertę. Przy wystawianiu wybrałem promowanie za 29 PLN na 10 dni. Kasa z konta zniknęła a promocji nie widzę. Produkt jakby w ogóle nie był widoczny w katalogu Allegro, chyba, że skopiuję dokładną nazwę z mojego katalogu produktów i wkleję w pole wyszukiwania. Czy ktoś wie o co może chodzić? Czas leci, kasa wydana a produkt nie ma najmniejszej szansy na sprzedaż.
@artcakedecor tyle firm co się promuje to nie licz że się przegrzebiesz 🙂
Podaj link do produktu sprawdzimy jak to u nas wygląda 🙂
Nie wie, czy link dotarł, ale próbowałem tu wysłać
@artcakedecor link wysłałeś, w innym wątku.
@artcakedecor ale za 29 zł masz promowanie na stronie działu a nie w wynikach wyszukiwania. Ogólnie to chyba jeden z mniej skutecznych sposobów promocji.
Jak sprawdzić czy w ogóle to jest uruchomione? Bo przy mojej ofercie nie jest nic zaznaczone i obawiam się, że po 10 dniach mi przedłużą z automatu i tak zgarną ode mnie całą kasę za nic nie wartą promocję. Nie mam przycisku :zakończ promowanie: ani nic w tym stylu
@artcakedecor https://allegro.pl/moje-allegro/moje-konto/nadchodzace-oplaty - tutaj możesz sprawdzać nadchodzące opłaty.
Aby wyłączyć promowanie na stronie działu musisz wejść w edycję oferty, i odznaczyć promowanie na stronie działu (pokaże się komunikat kiedy oferta ma przestać być promowana zaznacz "na koniec okresu ... " )
Widzę, że następna opłata będzie pobrana, jednak nie mogę znaleźć nigdzie przycisku, żeby promowanie zakończyć. Przycisk "Wyłącz opcję promowania" jest szary i nie mogę go wybrać
@artcakedecor https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/promowanie-ofert/czym-sa-opcje-promowania-ofert-i-jak-z-n...
Tutaj jest zdjęcie i to co jest na białym tle Cię interesuje "Promowanie na stronie działu" tam po lewej jest takich "checkbox" musisz go odznaczyć.
Dzięki wielkie za pomoc. Jeśli mogę dopytać, to która opcja promowania jest w miarę korzystna, jeśli opłaca się w ogóle jakąś brać dopóki nie zostanę supersprzedawcą 😉