Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Kilka dni temu zaczęłam współpracę z Panią która podszywała się pod firmę Hurtownia Zabawek. I na sprzedawałam tych zabawek. A.ta osoba nie wysłała i teraz ludzie na allegro mnie ścigają. Jak mogę skontaktować się z allegro by mi pomogli?
klasyczny wałek............ był już na forum taki temat............ będziesz musiała pewnie zwrócić kasę kupującym......... i żeby tylko na tym się skończyło.............
Dzień dobry @anitka3112! Przykro mi, ale udostępnianie konta komuś innemu nie jest zgodne z naszym regulaminem, powinnaś rozwiązać problemy kupujących i zwrócić im środki i zgłosić sprawę na policji.
Teraz zapłacisz za wszystkie niezrealizowane zamówienia i zgłosisz oszustwo na policję
@anitka3112 a kasę masz na allegro finanse czy już przelałaś tej osobie ?
Już przelałam tej osobie. I wypisują do mnie ludzie kiedy przyjdzie towar, a nie którzy już zadaja zwrotów.
@anitka3112 Towar nigdy nie przyjdzie więc póki masz te pieniądze to je oddaj kupującym.
Niestety nie mam już. Wszystko na bieżąco ta osoba wypłaca pieniądze ode mnej
@anitka3112 Niestety ale tak czy inaczej będziesz musiała zwrócić te środki bo to Twoja odpowiedzialność. Jeśli nie to allegro odda ze swoich a potem ściągnie je od Ciebie przez komornika 😕
To teraz nie dobra wiadomość. Mam nadzieję że Policja nie oleje mojej sprawy bo to na dużą sumę jest. I l złapią przestępcę.
@anitka3112 Olać pewnie nie oleje - nie tak bezpośrednio ale szansa, że dojdą do tego kogoś jest raczej minimalna - wszystko jest robione na słupa.
Skontaktowałam się z firmą pod którą się podszywa. Mam nadzieję że połącza te sprawy
I ta firma zgłosiła sprawę do prokuratury
Co sprzedawałaś, że zrobiła się z tego spora suma? 🙂
Zabawki dzieciece
Powodzenia!
@anitka3112 Zwróć kupującym wpłaty za zakupy i zgłoś się na policję zanim to policja zgłosi się do Ciebie.
Właśnie jadę na policję. Bo już ludzie do mnie wypisują.