Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak sprawdzić za jaką wysyłkę odjęto mi punkty skoro wszystko zostało wysłane wczoraj na czas ?
@Tulibizu te punkty nie są naliczane na bieżąco, to mogła być jakaś wcześniejsza wysyłka
@Tulibizu W Jakości sprzedaży, pod wysyłka w terminie klikasz "szczegóły". Otworzy się boczny panel i klikasz "pobierz raport".
Wczoraj wysłałam wszystko co miało wyjść do 30.01 a nam zaznaczone że dwie paczki nie zostały wysłane na czas
@Tulibizu Wysłałaś, czy włożyłaś do Paczkomatu?
Według Allegro zaniesienie do Paczkomatu/automatu/punktu to nie jest nadanie przesyłki. Wysłana jest dopiero wtedy, kiedy kurier ją odbierze.
Aha. Szok 😕
Wysłałam po 14 i już kurier tego dnia nie był przy paczkomqcir. Czy coś mogę z tym jeszcze zrobić ?
@Tulibizu niestety nic nie zrobisz, Allegro sobie wymyśliło, że będzie oceniać pracę kurierów zabierając punty sprzedającym😁
Ocena po miesiącu się zmienia ? Czy to dłuższy czas ?
@Tulibizu punktacja jest liczona za ostatnie 30 dni
Przecież to jest jawne "robienie w balona" sprzedających przez Allegro.dostarczam przesyłkę do paczkomatu albo do punktu przyjęć allegro Delivery,a kurier paczkę odbiera po dwóch dniach.Allegro daje punkty ujemne sprzedającego za lenistwo kurierów.Porażka totalna Allegro.Pozdrawiam.
Niestety tak, sama czekałam dwa dni na kuriera... Dwa dni dzwoniłam czy ktoś przyjedzie...
@Tulibizu Możesz - zanoś do Paczkomatu przed 14