Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Próbuję wystawić ofertę ( już wcześniej udawało się to bez problemu), ale doszła nowa wartość do zaznaczenia jak mniemam obowiązkowa bo nie chce bez tego zaskoczyć ogłoszenie - WZÓR. I logiczne i nie mowie że nie potrzebne to, ale jak już Allegro udziwnia i każe konkretyzować co do milimetra to czemu na liście z której mam wybrać ów wzór są jakieś wyrywkowe wzory, mam rzecz gładką zaznaczyć ze jest w MISIE czy Pepitkę ?? Jak zrobić by wystawić zwykłe tasiemki satynowe jednolite w "NIC" a w wyborze same fantazyjne wzory, nie można wybrać opcji "własne" albo " inne"... z katalogu mi wynika konkretna kategoria, jedyna dla tego produktu...
Sugeruję poprawienie tych parametrów bo tak się nie da pracować ..w dodatku na istniejących juz ofertach jak chcę je edytować tez mi wyskakuje nagle nowa wartość i bez niej nie zapiszę juz oferty.. jaki sens tego..
@GaleriaAV Cześć. 🙂 Zgłoszę konieczność poprawy, ale podaj mi jakieś konkrety — o jaką kategorię chodzi, co to za produkt? Bez tego nie jestem w stanie zlokalizować zgłaszanego problemu.
To jest przykład jeden z wielu:
Allegro - Kolekcje i sztuka - Rękodzieło - Szycie
Na razie zaznaczałam "różne wzory" a w opisie że gładki no ale mi to nie pasuje jakoś.
Dzięki za odp.
@GaleriaAV Dziękuję za te informacje, wrócę do Ciebie z odpowiedzią. 🙂
@GaleriaAV Cześć, dodane. 🙂 Dzięki za sugestię!