anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zablokowane konto a wykupiony allegro Smart

AgaAgaLadyGaga
#7 Wielbiciel#

Mam wykupiony Smart na rok, licząc od lipca, dziś zablokowali mi konto za wiadomości (w chacie aukcji) do sprzedawcy, że jest oszustem. Kto mi odda za Smart? Na koncie mimo, że ma 22 lata mi nie zależy na allegro też już nie. Jak nie odblokują mi konta, to chce odzyskać 8 miesięcy za smart i do widzenia. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Client:128117527
#8 Zapaleniec#

@AgaAgaLadyGaga  Tak, muszą, wystarczy rozwiązać umowę a że nie masz kontaktu na tamtym koncie, próbuj tu: https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

@AgaAgaLadyGaga Twoje konto nie wygląda ani na zablokowane ani na zawieszone.

komisbell_0-1732113392163.png

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka
Moderatorka

@AgaAgaLadyGaga w sprawie blokady konta skontaktuj się z nami przez formularz kontaktowy. 

Możesz zrezygnować z usługi Smart na swoim koncie. Zrobisz to w panelu Allegro Smart.  Zwrócimy Ci wówczas koszt usługi. Kwotę zwrotu obliczymy proporcjonalnie do czasu świadczenia usługi. Więcej informacji znajdziesz na ten stronie

Nicol
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

AgaAgaLadyGaga
#7 Wielbiciel#

Napisany został mail. Smart faktycznie można rozwiązać co zrobię w przypadku braku odwieszenia konta i nie mam zamiaru wysyłać żadnych skanów dowodu, nie jesteście instytucją państwową, nawet banki nie skanują dokumentów w placówkach. 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Wszystkich załatwią same skany żądają, AP także. 

oznacz moderatorów

AgaAgaLadyGaga
#7 Wielbiciel#

Możesz jaśniej? 

oznacz moderatorów

#8 Zapaleniec#

Teraz skan dla aktywowania wypłat, kont rekompensat itd. allegro żąda skanów.

oznacz moderatorów