Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam mam taki problem a mianowicie chciałam pierwszy raz wysłać wysyłkę paczkomatem InPost zamiast swojego paczkomatu w pobliżu wpisałam paczkomat odbiorcy jak odwrócić ten problem etykiete można tylko wydrukować. Proszę o pomoc
Jeżeli adres odbiorcy jest ok to spróbuj nadać paczkę. Teoretycznie możesz nadać w dowolnym paczkomacie (w moim przypadku to działa). Ewentualnie udać się do PaczkoPunktu i tam oddać paczkę.
@SklepIzabela Adres Paczkomatu nadawczego nie będzie miał znaczenia, przesyłkę możesz nadać w dowolnym urządzeniu. Jeśli jednak okaże się, że pojawią się jakieś problemy, skontaktuj się proszę z InPostem. Konsultanci zmienią Paczkomat nadawczy w systemie - infolinia: 722 444 000 (telefony komórkowe) lub 746 600 000 (telefony stacjonarne).
Bardzo dziękuję za pomoc , nie było najmniejszego problemu o zmianie adresu paczkomatu na infolini . 🙂
@ko_alka W moim przypadku nie da się tego zrobić, bo uruchomiła się usługa "Podaj dalej" i w Inpoście nie mogą zmienić paczkomatu nadawczego. Czy mogę w Allegro Lokalnie wygenerować etykietę jeszcze raz z innym paczkomatem nadawczym?
Napisałam też prośbę przez formularz kontaktowy, ale czekam już ponad dobę i brak odpowiedzi...
Czy mam po prostu wygenerować etykietę niezależnie od Allegro (trochę drożej), a opłata za przesyłkę nie będzie pobrana?