Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
witam
Jak w topicu. Jest to moja własność intelektualna. Czy można kopiować / używać bez kontaktu z autorem?
pod warunkiem, że w opisie napisze się coś typu (fragment z opisu innego sprzedawcy allegro), a najlepiej poda jego login jako źródło 🙂 oczywiście, jeśli to jest np opis sprzętu audio z wymienionymi funkcjami 🙂
Bardziej chodzi mi o to,że moje opisy będą... niesztampowe. Nie chcę robić wiochy typu "wkleję jpg z tekstem, grafiką i znakiem wodnym".
nie wiem, stwórz taki, przyjrzymy się 🙂
szkic
ja powiem tak, nie sprzedawaj kont typu WoW, LotR, WarGamingu ani EA,
nie warto, można stracić konto a kasy nie dostać, ludzie kombinują 🙂
najlepiej niech każdy sam sobie nabije LVLe w grach a nie cheatuje kupując 🙂
Nie możesz użyć jpg zamiast opisu, nie możesz też podpisywać zdjęć znakiem wodnym. Allegro źle na to patrzy. Ogólnie zaś - owszem, masz prawa autorskie i w przypadku ich naruszenia, możesz dochodzić swoich racji na drodze sądowej.
PS - edit: informacja o możliwości zbanowania konta nie zachęci kupujących. To zresztą rodzi podejrzenia o nielegalności sprzedaży tego asortymentu.
cyt "PS - edit: informacja o możliwości zbanowania konta nie zachęci kupujących. "
Zmiana IP już może być powodem do bana. A ja chcę poinformować kupujących o ewentualnych zagrożeniach. Podejmę to ryzyko.
cyt "To zresztą rodzi podejrzenia o legalność sprzedaży tego asortymentu."
To wyjaśniłem w opisie. Wyceniam tylko swój czas.
Reasumując - co ogół myśli o pytaniu zawartym w temacie postu?
Nikt nie może z tego korzystać, kopiować, używać, oprócz Allegro 🙂 Zobacz punkt 5.5 regulaminu.
Dziękuję.