Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
mam pytanie w jaki sposób zmienić w zamówieniach sposób odbioru zakupionego towaru. Klient wybrał sposób wysyłki Inpost paczkomat. Wygenerowałem już etykiety i miałem przygotować paczkę ale klient zmienił zdanie na odbiór osobisty. W jaki sposób z punktu widzenia sprzedającego mam zaktualizować tą sprzedaż aby Allegro widziało iż transakcja została w pełni zrealizowana? W tej chwili będzie wyglądało że kupujący towaru nie otrzymał z racji że paczka nigdy nie wyszła i nie wyjdzie, a w rzeczywistości towar został wydany do rąk własnych. Z góry dziękuję za info.
Pozdrawiam
Wyślij pustą paczkę, a klient przy odbiorze osobistym niech Ci pokwituje odbiór towaru 🙂
Dziękuję za pomysł, myślałem podobnie. Oby klient chciał odebrać 🙂
VWVWV zrób sobie papierowe potwierdzenie odbioru , np wydrukuj potwierdzeni transakcji . Klient przy odbiorze pokwituje odbiór .
Chyba skorzystam z porady, dziękuję 🙂
@VWVWV skoro opłacił albo miał smarta, niech odbierze w paczkomacie, wytłumacz że statystyki Ci się popsuja 😄 Jak wydasz będzie widniała jako nie nadana 😞 możesz poprosić o zwrot i niech kupi ponownie z odbiorem osobistym 🙂
Napisałem do kupującego że jest taki problem i zaproponowałem przytoczone rozwiązanie z wysyłką pustej paczki. Mam nadzieję że klient będzie bezproblemowy, czekam na odpowiedź 🙂