Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zrobiłem zwrot wpłaty kupującego bo po telefonicznym kontakcie się rozmyślił. Zrobiłem zwrot wpłaty, mam potwierdzenie Allegro tego faktu a kupujący twierdzi że tego zwrotu nie otrzymał.
pomocy bo nie wiem co mogę jeszcze zrobić żeby sprawdzić co tutaj źle zrobiłem i co można zrobić aby finalnie zakończyć temat z sukcesem
@mnaumowicz zwroty to nie ekspresowe przelewy tylko zwykłe. Zależności od metody płatności zwrot może trwać do 7 dni roboczych.
Dziękuję, zwrot był 2.09 więc kupujący powinien go widzieć, po konsultacji telefonicznej z pomocą mam podejrzenia gdzie utknęły środki.
Zależy kiedy ten zwrot zleciłeś. Wpłata do Allegro odbywa się błyskawicznie, natomiast zwrot od Allegro musi potrwać co najmniej 24 godziny a często wiele dłużej.
Jeśli chcesz pomocy moderatorów Allegro musisz podać jakieś dane, najlepiej numer transakcji, oferty.
Jeszcze uwaga, nie ma zwrotów na telefon, oddajesz pieniądze tylko na podstawie zgłoszenia zwrotu na stronie Allegro.
@mnaumowicz chodzi o zwrot zlecony 2 września 2025 za zamówienie nr 5b9c2b90-8809-11f0-9663-29033773bab5? Potwierdzam, że zaksięgował się poprawnie, kupujący powinien go widzieć na swoim koncie. Może się z nami skontaktować w tej sprawie za pomocą formularza, prześlemy mu potwierdzenie tego zwrotu.
Dziękuję 🙂