Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kliknalem na koncie bankowym "zwrot" wplata byla z payu,gdzie trafily pieniadze?
Strasznie chaotycznie 🙂 nie wiem czy o to chodzi, jeśli zrobiłeś zwrot klientowi przez payu, to kasa trafi na to z czego płacił, na kartę, konto, lub konto payu
@sportiemocje Jeden Bóg wie, gdzie trafią te pieniądze. Zwrot klientowi robi się z poziomu Allegro, a nie banku.
@cloudcloud Przybywaj, boś potrzebna!!!! 🙂
@sportiemocje również byłabym wdzięczna za dokładne opisanie, co się wydarzyło.
@cloudcloud Ja myślę, że zamiast z Allegro zwrócić wpłatę, to zrobił to z banku i na przelewie z PayPro kliknął Zwróć wpłatę. Jest taka opcja w banku. Na PayU takiej opcji nie ma.
@cloudcloud Dzięki za poprawienie błędu. Spacja mi nawala i muszę ponownie rozdzielać.
Wlasnie tak zrobilem,i interesuje mnie gdzie te pieniadze teraz poszly?
Dziekuje
Pieniadze juz zostaly wyplacone z payu na konto bankowe i na koncie zrobilem zwrot do nadawcy i interesuje mnie gdzie te pieniadze poszly?
dziekuje
@sportiemocje Zaraz Ci @cloudcloud odpowie, ale powiedz mi czy tę wpłatę miałeś z PayU czy z PayPro. Sprawdź w banku, bo bardzo chcę to wiedzieć 🙂
to bylo z PayU
@sportiemocje Widocznie zależy od banku. W moim ING da się cofnąć przelew od PayPro, a od PayU się nie da.
@sportiemocje Poczekaj chwilkę. @cloudcloud zasięgnie języka u źródeł i Ci odpowie.
zrobilem zwrot na konto z ktorego byla wplata na moje konto. Czyli polecialy do PayU?
@sportiemocje Tak, poleciały do PayU, ale nie wiemy co PayU dalej z tym zrobi.
@sportiemocje Wiesz co? Weź Ty i najlepiej sam do nich zadzwoń, ale najpierw zaloguj się do banku, żebyś widział tę transakcję, bo mogą Cię poprosić o numer.
@sportiemocje środki pewnie wróciły do nas, dlatego powinieneś przesłać nam potwierdzenie tego zwrotu, zrobisz to tutaj 🙂
Dziekuje za podpowiedzi.
Szkoda, ze telefoniczny kontakt jest wylaczony.
Dzieki za pomoc .
Pozdrawiam
@sportiemocje nie ma sprawy 🙂