Cześć! Może to nie na miejscu, ale chcę się dowiedzieć, gdzie podziały się wszystkie zewnętrzne bonusy do Allegro Smart. Mam na myśli np. zniżki do multikina, freenow itd
@Client:66790543 Cześć. 🙂 Nasze umowy z partnerami się skończyły i w ramach Allegro Smart! Student nie ma już dodatkowych benefitów (oczywiście oprócz darmowych dostaw, zwrotów i smart okazji). 🙂
Na każdej subskrypcja? Czy tylko na Smart Student?
@Client:66790543 Ogólnie nie ma już tych benefitów (a te, o których piszesz, były dostępne właśnie w Smart Student). Tak jak napisałam, nie mamy już umów z Partnerami programów zewnętrznych.
Allegro Smart! Student to usługa dla studentów. Pierwsze 6 miesięcy jest za darmo. Po tym czasie możesz wykupić usługę na cały rok za 49,90 zł.
Dotychczas w ramach usługi można było skorzystać z kodów zniżkowych do:
Zgodnie z regulaminem, powyższe benefity były dostępne do 31 października 2023. Tego dnia skończyły się umowy z naszymi partnerami.
Dowiedz się więcej o Smart! Student.
Udostępniamy je w pliku PDF. Dodane fragmenty zaznaczyliśmy na niebiesko, a usunięte – przekreśliliśmy:
Powyższy plik umieściliśmy na trwałym nośniku. Dzięki temu masz gwarancję, że pozostanie w niezmienionej postaci przez 10 lat. Plik możesz sprawdzić na stronie dostawcy tej usługi.
Z końcem października zniknęły- nie ma już.