Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Chciałem zwrócić towar niezgodny z umową, który otrzymałem w 2 paczkach. Z tego powodu wykupiłem 2 usługi zwrotu DPD w opcji "nadaj kolejną przsyłkę, jeśli produkty nie mieszczą się do paczki" Otrzymałem numer do śledzenia tylko na jedną i kurier, który był dzisiaj odebrać towar powiedział, że zlecenie ma tylko na jedną paczkę, przez co drugiej zabrać nie może.
Nie otrzymałem do tego dnia żadnej informacji co z drugą przesyłką, a faktury za usługi otrzymałem dwie. Proszę o pomoc w rozwiązaniu mojego problemu, pozdrawiam.
paczka 1
paczka 2
@krychu65 zgodnie z informacją na zrzucie druga przesyłka powinna zostać odebrana 30.04. Skonsultuję Twoją sytuację i wrócę do Ciebie z informacją.
To jakieś szaleństwo, ponieważ wybierałem tą samą datę bo to jeden produkt w dwóch paczkach. Z jakiej więc racji dostaję jeden kod na dziś a drugi na za tydzień? Jakiś błąd w systemie?
Dodatkowo prosiłbym o nowy numer zwrotu pierwszej przesyłki, ponieważ kurier oznaczył ją jako: liczba paczek inna niż w zleceniu. I z tego względu na tej etykiecie nie może odebrać tej dzisiejszej paczki w dniu jutrzejszym.
@krychu65 już to weryfikuję, napiszę jak tylko będę miała dalsze informacje.
Temat można zamknąć. Poprosiłem bezpośrednio pomoc allegro i dostałem dwie nowe etykiety do punktu DPD. Dziękuję za zainteresowanie tematem, pozdrawiam.