Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem, paczka zamówiona allegro Smart została wysłana od sprzedającego i nie dotarła impostem do paczkomatu, dzwoniąc kilka razy do impostu dzisiaj dostałem informację że paczka "gdzieś " zaginęła,co dalej mam zrobić ? Dodam że ten produkt jest bardzo ważny,gdyż nie mogę bez niego przystąpić do dalszej pracy...
@Michal4235 Zakup od firmy! to sprzedający odpowiada za przesyłkę do chwili odebrania więc niech działa!
Tak zakup od firmy.
@Michal4235 I co, sprzedający wie że przesyłka nie dotarła, jak zareagował, co już zrobił?
Napisał że dzisiaj powinna dotrzeć, lecz ja już od piątku mam informacje w aplikacji InPost że paczka jest w doręczeniu... więc na własną rękę dzwoniłem do impostu mieli czas do dzisiaj wyjaśnić sprawę co się dzieje z paczką. Oczywiście miałem zostać poinformowany telefonicznie ale... Musiałem sam się dzisiaj upomnieć co się dzieje z paczką, dostałem informację że nie wiedzą gdzie jest paczka... Zgłosiłem reklamacje na którą mają czas rozpatrzenia 30dni żenada...
@Michal4235 Zgłosiłem reklamacje na którą mają czas rozpatrzenia 30dni żenada...dlaczego ? nie czytasz co Ci napisałem, po co dodatkowe problemy? masz mieć towar zgodnie z ofertą a to sprzedający niech się martwi o reklamację. Otwórz dyskusje sprzedającemu i tam masz pomoc Allegro i tam sprzedający ma 24godz. na odpowiedź: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Dzieki
Działaj nie czekaj, On doskonale zna swoje obowiązki!