Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na koncie już od jakiś 2 tygodni nie pojawiają mi się żadne wyzwania smart
Rozumiem. Przepraszam, zgodnie z informacją proszę o cierpliwość, jak wyzwania będą dostępne zobaczysz je po swojej stronie.
Wspomnę również, że wyzwania są kierowane do różnych grup odbiorców w różnym czasie, wtedy rzeczywiście możesz nie mieć widocznych aktualnie żadnych wyzwań.
Nie wyłączyłeś czasem personalizacji - wtedy nie ma? Warunkiem otrzymywania wyzwań niestety jest przyjmowanie spamu...
A ja miałam tylko jedno z płatnościami albo google pay albo blikiem zbliżeniowym (już nie pamiętam) i potem 2 miesiące nic bez personalizacji. A jak ją włączyłam to z tydzień później zaczęły sie wyzwania tak jak u Ciebie i już któryś raz się zmieniły. Tyle, że na tyle lipne, że mimo zakupów i tak żadnego nie zrobiłam. Nie zgłupiałam, zeby dopłacać do tego interesu 🤣 Może ostatnio coś się zmieniło...
Ogólnie standard widzę czyli masz personalizację to odbierasz spam. Nie masz personalizacji to spamują, że chcą spamować....🤣
O nie jestem jedyna z taką opinią o wyzwaniach xD. Nikomu się w to specjalnie nie chce bawić, chyba że przypadkiem zaliczy....😉