Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałam zamówić przedmiot kosztujący 99 zł, dostawa kosztowała 99 zł, pomimo tego że mam aktywne allegro smart to nie mogę mieć darmowej dostawy przy tym produkcie, ktoś wie o co chodzi?
@Client:102279631 a oferta i transport są oznaczone ikonką smart?
Tylko w reklamie wszystko jest za darmo 😆
Podaj co to za oferta
@Client:102279631 oferta nie jest smart.
Zbyt duży element muszą go wysłać pewnie na palecie z stąd taki koszt przesyłki.
ah dobra czyli że nie każda jest, nie wiedziałam że to tak działa, sprzedawca sam sobie wybiera?
@Client:102279631 tak sprzedawca musi to włączyć a nie każdemu się opłaca bo za darmowe wysyłki też płacą sprzedawcy np. przy zamówieniu 150 zł dopłacamy 10 zł co przeważnie jest doliczane do towaru i za darmową dostawę i tak płacą kupujący 😄
@Client:102279631 to nie sprzedawca wybiera , nie każdy kurier bierze takie gabaryty ,a żeby oferta była smart musi mieć kurierów wyznaczonych przez allegro , a Ci za przekroczenie gabarytów naliczają bajońskie sumy .
@Client:102279631 Oferta nie ma oznaczenia Smart wiec nie masz "darmowej przesyłki". Musisz zapłacić za koszt transportu.
To coś ma 2 metry, nie istnieje, sensu strykte usługa w ramach SMART na taki gabaryt!