Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego przy zakupie na siłę wciskacie opcje dostawy na DHL. Nawet przy zmianie na InPost z automatu znów zmienia sie na DHL? Musiałem dwa razy zmieniać. Wszystko mam zapisane i udokumentowane i zgłaszam sprawę do wooking. Urząd ochrony konsumentów zajmę się tym. Bo coś wam sie w głowie miesza. Jesteście porażka.
Ale jak spytasz Allegro, to nic takiego nie ma miejsca xD
@foto-hurtownia szkoda, że ten artykuł nie opisuje, że wraz z wzrostem rozwoju przewoźnika allegro i jego maszyn paczkowych nie idzie w jakość usług... bo co chwile tylko problemy z odbiorami itd.
@blade7774 Allegro nie zmienia, tylko podpowiada inną, bliższą i szybszą :D, zawsze możesz kliknąć zmień i wybrać inną, utrudniają, wydłużają a nóż nie zauważysz i pójdzie ich metodą 😄
@kostas11 Allegro nie zmienia, tylko podpowiada inną, bliższą i szybszą 😄
jasne 🙂
mamy za ścianą firmę - paczkopunkt, która obsługuje inposta i orlena
gdybym wybił dziurę, to mógłbym odbierać przesyłki bez wychodzenia z firmy
wg cudownego allegro jako inpost znajduje się ona kilkaset metrów od nas - inne punkty są bliższe
wg cudownego allegro jako orlen znajduje się ona 26 metrów od nas
wg cudownego allegro żabka znajdująca się od nas w odległosci 300 metrów idealny pkt odbioru dla nas, serwis także poleca automat inpost oddalony o pół kilometra bo tam często docierają przesyłki bo paczkopkt jest wg nich przepełniony
a wg mojej miarki, nie atestowanej oczywiście, odległość między drzwiami naszych firm wynosi 3m
i kto tu kłamie i mataczy