anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dlaczego na siłę zmieniacie mi dostawę na DHL nawet po wyborze InPost znów zostało zmienione na DHL

blade7774
#1 Nowicjusz

Dlaczego przy zakupie na siłę wciskacie opcje dostawy na DHL. Nawet przy zmianie na InPost z automatu znów zmienia sie na DHL? Musiałem dwa razy zmieniać. Wszystko mam zapisane i udokumentowane i zgłaszam sprawę do wooking. Urząd ochrony konsumentów zajmę się tym. Bo coś wam sie w głowie miesza. Jesteście porażka. 

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

foto-hurtownia
#13 Ambasador
oznacz moderatorów

sklep_solpio
#15 Entuzjasta

@foto-hurtownia szkoda, że ten artykuł nie opisuje, że wraz z wzrostem rozwoju przewoźnika allegro i jego maszyn paczkowych nie idzie w jakość usług...  bo co chwile tylko problemy z odbiorami itd.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@blade7774 Allegro nie zmienia, tylko podpowiada inną, bliższą i szybszą :D, zawsze możesz kliknąć zmień i wybrać inną, utrudniają, wydłużają a nóż nie zauważysz i pójdzie ich metodą 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 Allegro nie zmienia, tylko podpowiada inną, bliższą i szybszą 😄

jasne 🙂

mamy za ścianą  firmę - paczkopunkt, która obsługuje inposta i orlena

gdybym wybił dziurę, to mógłbym odbierać przesyłki bez wychodzenia z firmy

wg cudownego allegro jako inpost znajduje się ona kilkaset metrów od nas - inne punkty są bliższe

wg cudownego allegro jako orlen znajduje się ona 26 metrów od nas

wg cudownego allegro żabka znajdująca się od nas w odległosci 300 metrów idealny pkt odbioru dla nas, serwis także poleca automat inpost oddalony o pół kilometra bo tam często docierają przesyłki bo paczkopkt jest wg nich przepełniony

a wg mojej miarki, nie atestowanej oczywiście, odległość między drzwiami naszych firm wynosi 3m

i kto tu kłamie i mataczy

oznacz moderatorów