anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak mam dokonać zwrotu bez polskiego nr konta, jako obcokrajowiec?

Client:80279044
#7 Wielbiciel#

Jak mam dokonać zwrotu przez formularz, skoro przyjmuje on tylko polski numer konta? Dlaczego zwrot nie może być dokonany na kartę?

Nie mam polskiego konta bankowego i nie mogę przez to dokonać zwrotu...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:80279044 ogólnie jak sprzedawca zrobi zwrot kasy przez allegro finanse to dostaniesz na kartę ale żeby wypełnić formularz trzeba podać nr konta który w 99% jest nie potrzebny 😞

Czy chcesz korzystać z darmowego odesłania ? bo jak nie to napisz do sprzedawcy że odstępujesz i prosisz o zwrot pieniędzy przez allegro finanse na kartę bo nie masz konta polskiego 🙂

A jeśli chcesz korzystać z darmowego zwrotu podaj konto kolegi i napisz do sprzedawcy jak wyżej żeby zrobił zwrot przez allegro finanse a konto podałeś żeby wypełnić formularz zwrotu 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Client:80279044
#7 Wielbiciel#

No to współczuję obcokrajowcom którzy nie mają znajomych w Polsce 😕 Teraz sam muszę pytać po znajomych. Słabe to jest na maksa, jeszcze rozumiem jakbysmy mieli rok 2005, ale kurde w 2021? Zawiodłem się, bo myslalem ze te zwroty są na 1-2 kliknięcia.

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Client:80279044 jak nie korzystasz z darmowego odesłania paczkomat lub smart to nie musisz wypełniać tego zwrotu 🙂  odeślij z pismem odstąpienia i po sprawie 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów