anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak odzyskać nadpłatę z tyt. kosztów dostawy których nie powinno być przy smar

Rudzinska
#7 Wielbiciel#

Witam! Jestem nowicjuszką (wiekową seniorką!) w korzystaniu z usług Allegro.

Podczas składania zamówienia zapłaciłam wymaganą kwotę, wraz z kosztami dostawy. Równocześnie uruchomiłam usługę smart, która je anulowała.

W jaki sposób mogę odzyskać powstałą nadpłatę?

Bardzo proszę o pomoc!

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

az1rael
#21 Demiurg#

@Rudzinska nie każda dostawa jest smart, nie każdy sprzedawca jest smart, smart musisz mieć aktywny w momencie zakupu a nie po aktywować, jak masz aktywny smart to koszty dostawy 0 zł są uwzglednione przed zapłatą czyli kupiłaś bez smarta i zapłacilaś za dostawę nie odzyskasz tej kwoty

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Rudzinska oferty jak i transport był oznaczony jako Smart? Samo posiadanie Smart nie gwarantuje darmowej dostawy konieczne trzeba spełnić warunki.

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Smart musi być aktywny przed dokonaniem zakupu. Niestety ale nie odzyskasz kosztów dostawy. 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@Rudzinska to tak nie działa, było przed zakupem kupić smarta i potem dokonać zakupu, w takim przypadku nikt nic Ci nie zwróci 😞

Druga sprawa kupienie smarta nie gwarantuje zawsze darmowej dostawy 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Rudzinska Tej tzw, nadpłaty nikt nie zwraca, możliwe ze masz na myśli tzw; oszczędności powstaje w wyniku korzystania z ze Smarta, To tylko propaganda i nic nie jest za darmo. Musisz kupić Smarta i żeby z niego korzystać musisz spełniać warunki!!

oznacz moderatorów