anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak się dowiedzieć jak uzyskać zniżkę opisaną w opisie produktu?

Client28927811
#7 Wielbiciel

Dzień dobry, miałam sytuację, że od pewnego sprzedającego nie wczytała się zniżka na 5ty przedmiot a tyle dodałam do koszyka. W opisie produktów przy zakupie 5 szt. różnych kolczyków miała być zniżka -50% właśnie na ten piąty. Kupowałam już tak kiedyś biżuterię i wtedy dogadywałam się ze sprzedawcą ale ci odesłali mnie do Allegro ze słowami że to do Allegro pytanie. Co robić?

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

komis-bell
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Client28927811 Na Allegro są dwie wersje tego rodzaju rabatów:

1. -XX% na piąty ten sam przedmiot

2. -XX% na piąty różny przedmiot

Promocje nie są ze sobą kompatybilne.

Upewnij się czy przedmioty mają ten sam rodzaj rabatu. 

Ewentualnie pokaż tu linki do wszystkich ofert w których chcesz dokonać zakupu. 
Rzucimy okiem.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nic raczej nie zrobisz. Albo jest tak jak pisze @komis-bell albo jest jeszcze jedna możliwość. Te promocje mają limit przedmiotów. Sprzedawca może pod jedną jak dobrze pamiętam podpiąć maksymalnie 500 ofert. Do następnych przedmiotów może zrobić drugą taką samą promocję. Jednak te promocje ze sobą nie współgrają mimo iż wyglądają identycznie. Jak masz 4 przedmioty z jednej promocji i 1 z drugiej to niestety lipa. Wiem, bo też miałam z tym problem i więcej było żalów klientów niż to warte i zrezygnowałam...