Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Przy próbie aktywacji Allegro Smart na start pojawia się komunikat że usługa jest już powiązana z innym kontem a tymczasem nie jest. Jak to więc aktywować?
@zbycholl Jeśli usługa jest powiązana z innym Twoim kontem Allegro, nie aktywujesz jej na drugim koncie.
Jeżeli uważasz, że nie jest powiązana, wyjaśnij to tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=bec2390b-f00a-428f-9200-26bb831738fb
@zbycholl Sprawdzimy sytuację na Twoim koncie i wrócę do Ciebie z informacją, gdy tylko otrzymam więcej szczegółów.
@zbycholl Dostałam potwierdzenie, że wskazany przez Ciebie numer był już używany przy zakupach z dostawą z aktywnym pakietem Allegro Smart, dlatego nie możesz już skorzystać z programu Smart na Start.
Ponieważ nie mogłem aktywować Smart na start, zaproszono mnie do rodziny przez osobę, której udało się aktywować Smart na start i w ten sposób zjadłem tej osobie jedną darmową przesyłkę z pięciu. Następnie odłączyłem się od rodziny aby zobaczyć czy może już mi się uda to aktywować, ale nie udało się. Czyli defacto zostałem przez błąd systemu pozbawiony możliwości uruchomienia tej usługi.