anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapytanie dot zwrotu

MAMY ROZWIĄZANIE!
pwojtkowiak3
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry, otrzymałam jedno zamowienie w dwóch przesyłkach (dwie osobne etykiety). Niestety okazało się ze produkt nie jest odpowiedni, chciałabym wygenerować zwrot ale wtedy otrzymam jedną etykietę. Co należy zrobić by otrzymać dwie etykiety zwrotne? 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@pwojtkowiak3 Cześć. 🙂 Jeśli chodzi o zamówienie 306322d0-7c08-11ee-959f-8dfacd8c2675, to wygenerowałam dla Ciebie dwie etykiety zwrotne (DPD). Etykiety znajdziesz w szczegółach zwrotu w zakładce Kupione. 

A jeśli chodzi o jakieś inne zamówienie, to daj znać 🙂 

oznacz moderatorów
pwojtkowiak3
#8 Zapaleniec#

Tak, chodzi o te zamówienie. Dziękuję za szybką odpowiedź i pomoc! 😊

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@pwojtkowiak3 Nie ma sprawy, polecam się na przyszłość. 🙂 

oznacz moderatorów
pwojtkowiak3
#8 Zapaleniec#

Jeszcze jedna sprawa- właśnie jestem w trakcie pakowania paczek do zwrotu i zauważyłam, że na etykiecie jest informacja że waga jednej paczki wynosi 10 kg. Jednak w rzeczywistości każda z nich wazy 20 kg 😐 co w tej sytuacji? Pozdrawiam 🙂

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@pwojtkowiak3 A w jaki sposób te paczki do Ciebie dotarły? 🙂 Inną metodą dostawy czy w dwóch osobnych paczkach? Daj znać, o które zamówienie chodzi. Mogę dla Ciebie wygenerować drugą etykietę, żeby nadać zwrot w dwóch paczkach. 

oznacz moderatorów
pwojtkowiak3
#8 Zapaleniec#

Zamowienie nr 306322d0-7c08-11ee-959f-8dfacd8c2675

Dotarło do mnie w dwóch osobnych paczkach, waga każdej z paczki wynosiła 20 kg, zwracam całe zamowienie wobec tego potrzebowałabym dwóch etykiet, każda na 20 kg 🙂  

oznacz moderatorów
ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@pwojtkowiak3 Wygenerowałam dla Ciebie kolejne 2 etykiety, teraz wszystko wagowo powinno się już zgadzać. 

oznacz moderatorów