Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem z usługą smart od wczoraj. Mam konto super sprzedawcy, cenniki dostaw miałem cały czas skonfigurowane z opcją Allegro Paczkomaty Inpost z ceną 8.99. Jednak od wczoraj ani paczkomaty ani Allegro kurier inpost nie wyświetla mi się na ofertach z informacją Smart. W efekcie klienci nie mogą zamówić towaru z darmową wysyłką.
@ekowolt_pl sprawdź w ustawieniach dostaw czy tam na pewno masz ustawione Allegro Paczkomaty Inpost, bo jeżeli są tylko Paczkomaty Inpost to smart ich już nie obejmuje 🙂
https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/wprowadzilismy-zmiany-zapowiedziane-na-4-stycznia-jnWOValB3tn
Mam tak ustawione dostawy:
I poniżej dodatkowo kilka opcji kurierskich już poza smartem. Ale poniżej w opcji Paczkomatów już nie mam wybranych.
@ekowolt_pl nie widać zdjęcia, moderacja musi zatwierdzić. Do poprzedniego wpisu wkleiłam jeszcze link, tam są wszystkie zmiany.
ok, więc w pierwszej sekcji Oferta specjalna Allegro - Inpost mam wybrane:
Allegro Paczkomaty InPost - opłata z góry 8,99 zł, pobrania nie ustawiam
Allegro Kurier24 InPost - opłata z góry 13,40 zł, pobrania nie ustawiam
Pomoc Allegro to jakaś pomyłka, 3 osoby mi odpisują to samo, żadna z tych osób nie potrafi czytać i sprawdzić od strony backendu że mam wszystko ustawione a pomimo to źle działa.