Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, sprzedawałem na początku przedmioty z darmową przesyłką. Po nazbieraniu 5 ocen mam już smarta.
Pytanie brzmi: Gdzie odszukać obciążenie za przesyłki allegro ? Bo najpierw jak miałem je darmowe, nie widziałem tego obciążenia, a teraz jak mam kupujących z opcją smart, również tego nie widzę.
Prowizja od sprzedaży - tutaj zawiera się przesyłka ? Kwota jest taka sama jak sprzed SMART, a także w jego trwania. Gdzie bez smart, powinienem zapłacić więcej,a ze Smart korzystniej - mniej.
@Dropitall nie , dopłata do smarta tytułowana jest nazwą formy transporty np. Allegro Paczkomaty Inpost klikająz w ,, ^,, rozwijasz szczegóły
nie ma u mnie tego. W czym może być problem? Kiedyś miałem umowę z INPOST, ale została wypowiedziania bo nie wysyłałem nic, ze względu na sprzedaż tylko w okresie świątecznym.
Po kliknięciu w ,, ^,, mam tylko Zobacz podsumowanie kosztów oferty i Identyfikator zamówienia. Ale nic o kosztach samej przesyłki.
@Dropitall poniżej masz zaznaczone dopłaty do smarta , podobnie wygląda jak klient płąci za przesylkę tylko kwota jest inna , pozycje pokazują się w rozliczeniach w chwili odbioru przesyłki przez klienta .
Ok, to opłata za smarta przyjdzie jak klient odbierze, w porządku. Co w sytuacja gdy ja nadawałem paczki, ale klient nie płacił za nie ? . ( Darmowa dostawa , koszt 0zł)
Opłaty za Smart naliczane są później, zwykłe jak klient odbierze taką przesyłkę.