Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
od prawie godziny próbujemy nadać przesyłki poprzez Allegro InPost. Ponownie widzimy komunikat "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Czyżby kolejna awaria?
U mnie od samego początku awarii nawet się nie odwiesiło także tego...
U nas od 17.09 od rana do DZIŚ " łączenie kont" 😡. I wyjaśnij to klientom człowieku !
U mnie to samo, od dwóch dni nie mogę się połączyć z inpostem.
U mnie widać listy, ale nie można zaimportować. "Wystąpił nieoczekiwany błąd".
Masakra jakaś z tym Inpostem, u mnie tak samo, od rana komunikat: Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
A wczoraj wszystko dobrze działało.
A jak u Was dzisiaj, możecie wysyłać Inpost ?
u mnie tez komunikat
Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!
u mnie to samo, a czat na allegro wyłączony, a trzeba to zgłosić
Po tysięcznym łączeniu kont jakąś godzinę temu zaczęło działać, ale "co to kogo obchodzi"..
U mnie wszystko działa, jak należy.
Szanowni Państwo, informujemy, że działanie wskazanych usług zostało przywrócone. Łączenie konta Allegro z Managerem Paczek, importowanie zamówień Allegro oraz tworzenie przesyłek Allegro powinno być dostępne.
W przypadku, gdyby pojawiły się trudności we wskazanym temacie zalecamy wykonanie następujących kroków:
1. Usunięcie powiązanego konta lub wybranie opcji "powiąż ponownie" w Managerze Paczek (zakładka Allegro, opcja "zarządzanie kontami").
2. Po ponownym powiązaniu powinni Państwo zostać przekierowani do strony allegro.pl gdzie konieczne będzie potwierdzenie wykonanej czynności.
Przed przystąpieniem do wskazanych działań prosimy o upewnienie się, że wyrażają Państwo zgodę na wyskakujące okienka w przeglądarce (pop-up).
Jeśli po wykonaniu wskazanych czynności usługa nadal nie jest dostępna, proszę o przesłanie zgłoszenia z opisem sytuacji na adres pomoc@inpost.pl
W imieniu firmy przepraszamy za powstałe utrudnienia.
Dziś już też nie działa. Kiedy awaria będzie usunięta ?????
U mnie też nie działa
witam
ponownie występuje ten sam błąd. jest to poprostu nie profesjonalne. proszę o kontakt, zamiesczenie informacji dla kupujących z wyjaśnieniem.
znalazłam taka informację od allegro dnia 17 wrzesnia tego roku:
(o czym oni piszą skoro problemy były i sa nadal, wprowadzaja klientów w błąd)
17 września 2020, 17:30
Od 16 września, od godziny 7:00, firma InPost miała problemy z integracją Allegro i Managerem Paczek. Przy próbie nadania przesyłki, mógł Ci się wyświetlić komunikat "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!".
Udało się! InPost rozwiązał już problem.
Utrudnienia nie wpłyną na Twoje wyniki w panelu Jakość Sprzedaży. Zamówień, których nie zrealizujesz w czasie tej awarii, nie uwzględnimy w obliczeniach.
znowu to samo już było w czwartek ok a dziś znowu "Trwa uzyskiwanie dostępu... Upewnij się, że połączyłeś konto na stronie Allegro!"