anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Prośba o pomoc ze smartem

Decordom-Olsztyn
#9 Pomysłodawca

Dzień dobry

Proszę o pomoc bo mnie nosi normalnie jak sprzedaję produkty w smarcie za 30 zł i na ofercie wyświetla się ''Darmowa dostawa Smart! przy zakupach od 65 zł (kurier)'' a klient płaci 0 zł. Gdzie popełniłem błąd.. 

Oferta np: 

https://allegro.pl/oferta/zakonczenie-prawe-panela-dekoracyjnego-duna-mardom-decor-wp001r-270-cm-177...

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Decordom-Olsztyn w ofercie masz coś takiego

Darmowa dostawa
Aby mieć darmową dostawę, kup u Decordom-Olsztyn za co najmniej 0,00 zł.

Czyli sam 0feryjesz darmowa przesyłkę 

oznacz moderatorów

Decordom-Olsztyn
#9 Pomysłodawca

Czy to chodzi o '' sposób obliczania darmowej dostawy;;? 

Czy jak mam smart to mogę ustawić na allegro od kwoty np 100 zl? bo gubię się w tym smarcie.. wydawało mi się że automatycznie się nalicza koszt 14,99 poniżej 65 zł.. a tu psikus..

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

To nie jest smart. to jest wysyłka na koszt sprzedającego. Skasuj to lub ustaw wyższa kwotę tak by Ci sie opłacało zapłacic za wysyłke.

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Decordom-Olsztyn Smart a darmowa dostawa od sprzedawcy to dwie różne rzeczy

Jak ustawić darmową dostawę od określonej kwoty 

Możesz dać 100 zł i wtedy kupujący za 100 zł otrzyma od Ciebie darmowa przesyłkę 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@Decordom-Olsztyn jest tak jak napisał @Client:44052296 masz ustawioną darmową wysyłkę przez sprzedającego od kwoty 0 zł za transakcję. Nie ma to związku ze Smart!. Możesz zwiększyć kwotę, jaką klient będzie musiał osiągnąć w transakcji, żeby otrzymać darmową przesyłkę od Ciebie, możesz też całkowicie to wyłączyć. Nie jest to wymóg

Alicja
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów