Mam 6 pozytywnych opinii wysyłkę paczkomat orlen i inpost +kurier inpost co jeszcze potrzeba na zwykłym koncie
Paczkomat masz chyba nie ten, powinien być Allegro Inpost. Sprawdż w ustawieniach, pewnie masz zwykły Inpost.
Kurier Inpostu w ogóle nie jest w smarcie.
Orlen taki jak masz też chyba w smarcie nie będzie.
Jak dobrze kojarzę to tylko Allegro Inpost Paczkomat da Ci smarta. Do reszty musiałbyś całe Delivery właczyć. A tego nie polecam, bo delivery ma często kłopoty, a kupujący wyżywają się w komentarzach na sprzedawcach. Na nowym koncie 2-3 negatywy i możesz się blokady dorobić...
@karafka123 jednym z warunków posiadania Smart! w ofertach jest jakość sprzedaży przynajmniej na poziomie Neutralnym, Ty w ciągu ostatnich 30 dni niczego nie sprzedałeś, więc nie mamy informacji o jakości Twojej sprzedaży, tego brakuje.
Na koncie zwykłym w ramach Smart! możesz udostępniać metodę dostawy Allegro Paczkomaty InPost (ta metoda dostawy będzie oznaczona jako Smart!, gdy spełnisz pozostałe warunki).
W tym artykule znajdziesz wszystkie informacje na ten temat.
Mam allegro paczkomaty włączone, ale pomimo to nie jestem smart fakt sprzedaję raczej przez 1 dwa miesiące w roku . Czy jeśli jutro wystawię kolejną ofertę to to coś zmieni czy muszę coś sprzedać i otrzymać pozytywny komentarz by było ok.
To trza statystyki poprawić xD. Nic lepszego nie wymyśliłam, ale mam nadzieję, ze pomogę. Zajrzyj na konto xD