anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Środki finansowe przelane na niewłaściwy rachunek. Włamanie na konto allegro?

rebel450
#8 Zapaleniec#
  • Witam Pieniądze za przedmiot zostały przesłane na allegro finanse mojego konta niestety zaobserwowałem że nr. Konta bankowego jest niewłaściwy i dodatkowo jest zrealizowana wypłata środków automatycznie na nr konta w banku w którym nie mam rachunku.co teraz w tej  sytuacji?
oznacz moderatorów
30 ODPOWIEDZI 30

rebel450
#8 Zapaleniec#

Ok

oznacz moderatorów

rebel450
#8 Zapaleniec#

Nie udzielą żadnej informacji ponieważ nie jestem ich klientem.

oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@rebel450 

Nie chodzi o to co zrobi ING, tylko jak Allegro to rozwiąże.

oznacz moderatorów

rebel450
#8 Zapaleniec#

Dokładnie ING przyjeło przelew i tyle.

oznacz moderatorów

rebel450
#8 Zapaleniec#

Wracają do tematu sprawa wygląda następująco : Allegro poprosiło o zaświadczenie że nie jestem klientem banku w ING ,załatwiłem takie zaświadczenie z Krajowej Izby Rozliczeniowej z którego jasno wynika że nie mam innego rachunku bankowego niż ten w Pekao. Wysłałem to i otrzymałem odpowiedź że mam złożyć reklamację w ING . Co jest nie możliwe bo to nie ja wykonałem przelew . Proszę o kontakt telefoniczny ale bezskutecznie . Jestem w szoku że taka korporacja nie może rozwiązać takiej sprawy 😞

oznacz moderatorów

Client:35386082
#13 Ambasador#

.

oznacz moderatorów

rebel450
#8 Zapaleniec#

Czy jest tutaj osoba która mogła by się zająć sprawą od początku do końca? Odpowiadając na email allegro kontakt za każdym razem odpisuje inna osoba. To jest bez sensu ! 

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@rebel450, widzę, że prowadzisz już korespondencję w tej sprawie, więc muszę poprosić Cię o cierpliwość. Mam nadzieję, że sprawę uda się szybko rozwiązać. 

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

rebel450
#8 Zapaleniec#

Ja tego nigdy nie załatwię jeśli każdy mój email będziemy odbierać inna osoba.

oznacz moderatorów

fox_paws
#16 Inspirator#

@rebel450 Sprawa już tak długo się ciągnie i nie poszedłeś jeszcze na policję?

------------------------------------
Allegro No Box, No Kurier
oznacz moderatorów

rebel450
#8 Zapaleniec#

Poproszono mnie o udowodnienie że nie posiadam konta w ING dostarczyłem ten dokument myśląc że allegro złoży wniosek o zwrot środków z podanego konta ale widzę że to tylko gra na czas .

oznacz moderatorów