Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@romek-evo No i co? Tutaj nikt go nie zmusi do odebrania.
ale opłatę mam zapłacić , mogę wystapic o zwrot opłaty kupujący ma przysłać ze rezygnuje tylko jak mam to zrobic jak ma mnie ..............
@romek-evo Czyli jednak masz pytanie 🙂 Tak, możesz poprosić o anulowanie opłaty.
Pisz tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=1b69d4ac-dd8e-4631-b724-47d66829753d&subjectId=71d604cc-a... Dołącz rezygnację kupującego.
Wiem jak mogę poprosić o anulowanie opłaty. Pani z którą mailowałem z allegro juz mi to powiedziała kupujący ma przysłać sms ze rezygnuje i tłumaczej jej ze nie stawił sie na spotkanie i nie odbiera telefonów. prosiłem Panią o info jakie są inne możlwości anulowania opłaty i co cisza
rezygnacje a skąd mam ją wziąść.brak kontaktu z kupującym
Nie wiem, ja Ci rezygnacji nie napiszę. Następnym razem nie udostępniaj pobrania i odbioru osobistego, wtedy bez wpłaty kupującego Allegro nie naliczy Ci opłat.
czyli co mam zapłacić ponad 500 zł za co, ze kupujacy okazała się oszustem ?
@romek-evo Z regulaminu Allegro Lokalnie wynika, że masz płacić. Przeczytałbyś regulamin przed sprzedażą, nie ustawiałbyś pobrania i odbioru osobistego - wtedy nie byłoby opłat.
teraz to wiem ale jakie jest rozwiąznie tej sprawy pomijając oczywiscie rezygnacje kupujacego.
@romek-evo Pisz do Allegro jeszcze raz i proś, napisz, że nie wiedziałeś wcześniej o tym, że te opłaty są naliczane także wtedy, gdy kupujący nie odbierze towaru. Napisz jeszcze, że przecież mogą go sami zapytać, czy Ci zapłacił, wtedy potwierdzi, że nie zapłacił.
tu pojawia sie problem bo przestali ze mna korespondowac
@romek-evo Tylko nie mów, że sprzedałeś np. PS5, że aż taką prowizję masz🤔
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@romek-evo zakładasz sprawę w sądzie i przybiegnie szybciej niż Ci się wydaje 🙂
Taa, już widzę jak leci. Sprzedający do sądu 😄
allegro lokalnie nie jest chyba skłone aby anulować mi opłatę