Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Gdzie znajdę taką informację, jak to jest na Allegro ?
W zakładce Sprzedaż --> Oferty masz kolumnę o nazwie "obs." Tam jest liczba obserwujących Twoje aukcje.
Nie mam opcji "oferty", ale jest opcja "zamówienia" z listą zamówień produktów wystawionych na Allegro. Ale nie ma tutaj listy produktów wystawionych na AllegroLokalnie.
Dla produktów z Allegro można łatwo zobaczyć ile osób obserwuje, to znam.
Ale chodzi o sprawdzenie liczby obserwujących moje produkty na AllegroLokalnie - tutaj takiej informacji brak.
Jeżeli z pozycji sprzedającego to nie ma takiej możliwości na AL
Aha, czyli jednak nie warto przenosić produktów do AllegroLokalnie.
No dobrze, dziękuję za odpowiedź.
Na allegro lokalnie nie ma nic ani komentarzy ani żadnych podglądów kolejna okazja dla tych co chcą sprzedać coś uszkodzonego bądź nie kompletnego itp. Są bezkarni nie wystawisz negatywa i konto takiego użytkownika jest czyste dużo ludzi tak tu robi aby uniknąć konsekwencji
Akurat brak możliwości liczby obserwujących jest chyba w tym wszystkim najmniej ważny. Na allegro zwykłym mogłem na przykład widzieć 10, a finalnie i tak nikt nie kupił. Coś to zmienia ? Ważniejszy jest licznik wyświetleń, a ten na szczęście jest.
Ja, jako kupujący, nie dawałem nawet ofert do obserwowanych, bo po co robić komuś nadzieję ;] Suma summarum, najważniejsze jest, aby na końcu jakiś kupujący w ogóle się pojawił :]
Ja do obserwujących dodaję tylko po to, aby mieć na liście "pod ręką".
Nie ma niestety listy "życzeń". Chyba że jest ?
Z liczbą obserwujących to prawda, co napisałeś. Bardziej jest to dla mnie informacja, że ktoś jest w ogóle tym zainteresowany. Może ale nie musi kupić. Ale jest zawsze świadomość, że ktoś ma (lub mniał) to na uwadze. W telefonie/smartfonie w ogóle nie korzystam a plikacji typu Allegro, **piiip** itp.. Także dla mnie najważniejsze aby to działało sprawnie na komputerze. A przerzucanie z Allegro do AllegroLokalnie co raz mnie zaczyna mi się podobać... ; /
Minęło kilka lat , teraz mamy 2024 ... Jak widać, jeśli Allegro nie w tym interesu, to niczego nie zrobi ... mam na myśli dodanie liczby obserwujących czy choćby komentarzy . Logicznie myśląc, powinno to być z korzyściądla obydwu stron .
@jerzna w aplikacji Allegro Lokalnie, w zakładce Sprzedaję w menu głównym, znajdziesz statystyki swojej sprzedaży na Allegro Lokalnie w ostatnich 30 dniach – liczbę wyświetleń wszystkich ogłoszeń, obserwowanych i wiadomości od kupujących.
A szkoda bo to powinna być jedna z podstawowych funkcjonalności...
@DiKey91 @Shadow_Angel @LEW433 Taka możliwość pojawiła się w aplikacji Allegro Lokalnie, którą pobierzecie na Androida i iOS 🙂
Używam aktualnie Samsunga GT-E1280. To raczej nie bardzo się ta opcja przysłuży.
Dlaczego tylko w aplikacji? Z tego co sprawdzałem to nie działa ona zbyt dobrze, włącznie z funkcją obserwujących.