anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak możliwości wystawienia używanej wody perfumowanej

rafix1992
#7 Wielbiciel

Podczas wystawiania nowego przedmiotu, wody perfumowanej, nie mam możliwości wyboru innego stanu niż nowy, a chcę sprzedać używane perfumy. Próbowałem na różnych przeglądarkach i jest tak samo. Mam wystawione stare oferty perfum ze stanem innym niż nowy.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Nie wystawisz , a swoim wpisem podkablowałeś samego siebie , pousuwają Ci wszystkie oferty z używkami perfum  , to samo dotyczy testerów i rozlewek 

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#13 Ambasador

Witam.

@rafix1992 

Na chwilę obecną na Allegro można sprzedawać wszelkiego rodzaju "perfumy" tylko i wyłącznie w stanie "NOWY".

Tak stan ten definiuje Allegro:

Nowy – ta wartość określa produkt całkowicie nowy, czyli kompletny, nieużywany, nieotwarty, nieprzepakowany i bez jakichkolwiek wad lub defektów. Musi znajdować się w oryginalnym opakowaniu, które jest nieotwarte i nieuszkodzone wraz z nienaruszonymi zabezpieczeniami lub identyfikatorami producenta (takimi jak plomby na pudełkach czy metki na ubraniach).

To jest świadoma decyzja i nie ma już od niej odwrotu. Zresztą dotyczy to także coraz większej liczby kategorii, a kolejne "czekają w kolejce". Wszystko wskazuje na to, że na Allegro docelowo zostaną tylko produkty "FABRYCZNIE NOWE".

Oferty, które są już wystawione ze stanem innym niż nowy są przez Allegro sukcesywnie usuwane.

W tym momencie "perfumy" inne niż nowe można wystawić jedynie na Allegro Lokalnie, lub na innych portalach ogłoszeniowych.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów