Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kupujący wybierze kurier DPD smart a W tworzeniu etykiety, albo w hurtowni wyjdzie, że paczka ma większy gabaryt. Mój błąd I dopłacę żeby nie robić zamieszania. Ale jak zrealizować wtedy zamówienie?
@LukaszD0207 proszę doprecyzuj. W takiej sytuacji, jeśli paczka będzie miała większy gabaryt to skontaktuj się z przewoźnikiem, aby ustalić dodatkowe opłaty związane z większym gabarytem.
Dzięki temu zamówienie zostanie zrealizowane bez zbędnych komplikacji.
jestem nowym sprzedającym. I wczoraj w swoich aukcjach wyłapałem kilka aukcji, które wystawiłem w dostawie kurier dpd smart, ale w hurtowni po sprawdzeniu wymiarów okazało się, że są za duże. Od razu zmieniłem. Ale co w sytuacji kiedy ktoś kupi i wybierze kurier dpd smart, a niestety gabaryty będą za duże i nie wystawię etykiety bo nie przejdzie. A nie chce robić zamieszania i proszenia klienta o dopłaty.
@LukaszD0207 to o czym wspomniałem powyżej. Należy skontaktować się z przewoźnikiem, aby ustalić dodatkowe opłaty związane z większym gabarytem.
Po dokonaniu płatności możesz zrealizować zamówienie zgodnie z ustaleniami z przewoźnikiem. Dzięki temu zamówienie zostanie zrealizowane bez zbędnych komplikacji.
A w sytuacji kiedy jest to transakcja dropshippingowa? Czy mogę wpisać wymiar taki żeby się zgadzał, żeby system przepuścił? Ale nie wygeneruje etykiety i zamówię kuriera już w hurtowni. Dopłacę ale nie będzie już zamieszania. Mogę tak zrobić?
@LukaszD0207 w przypadku transakcji dropshippingowej, możesz wpisać wymiary, które będą zgodne z wymaganiami systemu. Pamiętaj, że wprowadzenie nieprawidłowych wymiarów może wpłynąć na dalszy proces realizacji zamówienia.
Jeśli nie wygenerujesz etykiety, możesz zamówić kuriera bezpośrednio w hurtowni. W takim przypadku proszę upewnij się, że wszystkie dane są poprawne, aby uniknąć zamieszania.
jestem nowym sprzedającym. I wczoraj w swoich aukcjach wyłapałem kilka aukcji, które wystawiłem w dostawie kurier dpd smart, ale w hurtowni po sprawdzeniu wymiarów okazało się, że są za duże. Od razu zmieniłem. Ale co w sytuacji kiedy ktoś kupi i wybierze kurier dpd smart, a niestety gabaryty będą za duże i nie wystawię etykiety bo nie przejdzie. A nie chce robić zamieszania i proszenia klienta o dopłaty.