Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.mam pytanie .co mogę teraz zrobic bo na etykiecie pomyliłam sobie zamiast wpisac swój paczkomat nadawczy to wpisałam kupującego paczkomat.co teraz muszę zrobic.cxy zadzwonic do in postu zeby zminieli mi.poprostu na atykiecie widnieje paczkomat nadawczy: kupujący zamiast mój.POMOCY KOCHANI.PLISSSSSS..
@siutka80 Jeśli paczkomat odbiorczy jest wpisany poprawnie, przesyłka powinna dotrzeć do adresata. Jeżeli jednak koniecznie chcesz zmienić etykietę, pisz do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=b0880476-9167-4850-bcf8-2885a9fcea6a
odbiorczy jest dobrze napisany tylko pomyliłam się na nadawczym
To dojdzie.😁
Niestety nie wyśle.skanowałam etykiete i ją nie rozpoznaje bk jest zły adres paczkomatu nadawczego😪
Powinien wystarczyć telefon do InPost z prośbą o zmianę paczkomatu nadawczego i poddajesz jego numer/symbol.
No tak myślałam zrobic może się uda.dzięki za info😉
@siutka80 mogę usunąć dla Ciebie tą etykietę i będziesz miała możliwośc wygenerowania nowej, nie wiąże się to z dodatkowym kosztem.
Potwierdź tylko proszę, że chodzi o zamówienie w ofercie nr. 681d6a52-d5f2-47f7-a2ff-27479aee3b19.
Mam identyczny problem. Chciałabym prosić o usunięcie mojej jedynej i ostatniej etykiety bym mogła wygenerować nową.
@alexxandria bardzo proszę, etykieta została usunięta. Możesz teraz wygenerować nową 🙂
Dziękuję bardzo za rozwiązanie problemu. Pozdrawiam.