Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Piotrek09111 dobrze, że zachowałeś czujność! To jest fałszywy dowód wpłaty. Osoby, które pisały do Ciebie na czacie Allegro Lokalnie mają już zablokowane konta.
Na przyszłość nie podawaj swojego adresu e-mail ani nie kontaktuj się proszę z potencjalnymi kupującymi poza Allegro. Aby kupić oferowany przedmiot na Allegro Lokalnie kupujący nie potrzebuje Twojego e-maila ani numeru telefonu. Jeśli jakaś wiadomość wzbudzi Twoje podejrzenie, bardzo proszę zgłoś ją nam razem z loginem nadawcy.
ktos próbuje kupić ode mnie przedmiot wystawiony lokalnie, kontakt przez WhatsApp.
Czy to nie próba oszustwa?
Nie klikałem w linka który przesłała mi pani
@chomiczc Tak, to jest próba oszustwa. Nic nie klikaj, niczego nie podawaj, niczego nie potwierdzaj, bo stracisz pieniądze.
Dziś rano miałem dokładnie to samo. Że niby opłata zrobiona.Potwierdzenie dziwne wysłała. I cały czas pisala, żeby wejść w jakiś link , bo na 100% tam jest potwierdzenie. Oczywiście tego nie zrobiłem, po kilku godzinach już nie ma tego linku
@chomiczc dobrze, że zachowałeś czujność! Ta osoba nie dokonała żadnej płatności. Czy możesz podać login kupującego, który wysłał do Ciebie tą wiadomość?